19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kurayı A SPOR’da Zeki Sarı çekecek

Spor 27.09.2016 - 19:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kurayı A SPOR’da Zeki Sarı çekecek

Kurayı A SPOR’da Zeki Sarı çekecek

Ziraat Türkiye Kupası’nda önce Gölcükspor’u ardından da Ankaragücü’nü eleyerek 3.Tur’a yükselen Darıca G.B’de yarın çekilecek olan kura öncesinde heyecanlı bir bekleyiş var. İlk turda hedefi gruplar olarak gösteren ve bu hedefine ulaşması için sadece bir engeli kalan sarı yeşilli temsilcimizin rakibi yarın belli olacak. ZEKİ SARI ÇEKECEK, A SPOR CANLI YAYINLAYACAK Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimi TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda yarın saat 14.00'te başlayacak. A Spor’dan canlı yayınlayacak olan kura çekimine Darıca Gençlerbirliği’ni temsilen Başkan Yardımcısı Zeki Sarı katılacak.
Kurayı A SPOR’da Zeki Sarı çekecek

Ziraat Türkiye Kupası’nda önce Gölcükspor’u ardından da Ankaragücü’nü eleyerek 3.Tur’a yükselen Darıca G.B’de yarın çekilecek olan kura öncesinde heyecanlı bir bekleyiş var. İlk turda hedefi gruplar olarak gösteren ve bu hedefine ulaşması için sadece bir engeli kalan sarı yeşilli temsilcimizin rakibi yarın belli olacak.

ZEKİ SARI ÇEKECEK, A SPOR CANLI YAYINLAYACAK

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimi TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda yarın saat 14.00'te başlayacak. A Spor’dan canlı yayınlayacak olan kura çekimine Darıca Gençlerbirliği’ni temsilen Başkan Yardımcısı Zeki Sarı katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.