Kurbanlıklar Geliyor

Darıca 06.08.2017 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kurbanlıklar Geliyor

Darıca Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklarını sürdürürken, Kurban Satış alanları için fiyat belirlemesi yaptı. Emek Mahallesi’nde kurulan kurbanlık satış alanında altyapı çalışmalarını devam ederken, kurban satış alanı almak isteyen vatandaşlar, Darıca Belediyesi’ne müracaat ederek 11 Ağustos 2017 tarihine kadar Darıca Halk Bankası Şubesi’ne ücretlerini yatırmaları gerekiyor.   65 - 100 ve 200 m2 olarak belirlenen Kurban Satış Alanları için kura çekimi ise 11 Ağustos 2017 Cuma günü Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda yapılacak. Kurban Satış Alanları ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 0541 461 82 55 numaralı telefondan bilgi alabilecekler. KURBAN SATIŞ ALANINDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Emek Mahallesi’nde kurulacak olan kurban satış alanı için yaklaşık 100 dönümlük alanda çalışma yapılırken, 20 dönümlük alan ise park yeri olarak ayrıldı. Kurban satış alanında duş, mescit, tuvalet ve büfe gibi satıcıların ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek alanların bulunacağı ifade edilirken, aydınlatma için de gerekli elektrik tesisatının kurulduğunun altı çizildi. Temel ihtiyaçların aksamaması için görevliler tarafından sürekli kontroller yapılacağını  ifade eden yetkililer, halkın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban alım işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için veteriner eşliğinde sürekli kontroller yapılarak  vatandaşın kurbanlık vasfını  taşıyan  hayvanları gönül rahatlığı ile alabileceklerinin altını çizdiler.  

Darıca Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklarını sürdürürken, Kurban Satış alanları için fiyat belirlemesi yaptı.

Emek Mahallesi’nde kurulan kurbanlık satış alanında altyapı çalışmalarını devam ederken, kurban satış alanı almak isteyen vatandaşlar, Darıca Belediyesi’ne müracaat ederek 11 Ağustos 2017 tarihine kadar Darıca Halk Bankası Şubesi’ne ücretlerini yatırmaları gerekiyor.

 

65 - 100 ve 200 m2 olarak belirlenen Kurban Satış Alanları için kura çekimi ise 11 Ağustos 2017 Cuma günü Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda yapılacak. Kurban Satış Alanları ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 0541 461 82 55 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

KURBAN SATIŞ ALANINDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Emek Mahallesi’nde kurulacak olan kurban satış alanı için yaklaşık 100 dönümlük alanda çalışma yapılırken, 20 dönümlük alan ise park yeri olarak ayrıldı. Kurban satış alanında duş, mescit, tuvalet ve büfe gibi satıcıların ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek alanların bulunacağı ifade edilirken, aydınlatma için de gerekli elektrik tesisatının kurulduğunun altı çizildi. Temel ihtiyaçların aksamaması için görevliler tarafından sürekli kontroller yapılacağını  ifade eden yetkililer, halkın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban alım işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için veteriner eşliğinde sürekli kontroller yapılarak  vatandaşın kurbanlık vasfını  taşıyan  hayvanları gönül rahatlığı ile alabileceklerinin altını çizdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.