19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kurt "Alçak Olmayın"

Darıca 20.03.2017 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kurt "Alçak Olmayın"

Özel Bilge Eğitim Kurumları Lise Öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında konuşan Kurum Kurucusu İsmail Kurt yaptığı konuşmayla salonda büyük coşku yarattı.

İsmail Kurt yaptığı konuşmada, “Bir gün doktor, avukat, işadamı olabilirsiniz. Asker veya devlet adamı da olabilirsiniz. Ne olursanız olun bir gün 15 Temmuz’da beyinlerini kiraya veren alçaklardan olmayın. Kahpece vatanına, milletine silah doğrultan insanlardan olmayın. Çanakkale’de bir neslimiz tükendi. Benim lise yıllarımda da bir nesil yok oldu. Biz kahrolsun Amerika Rusya diyorduk. Solcu arkadaşlarımızda aynı şeyi söylüyordu. Hepimizin vatanımızın daha iyi olması için mücadele ettik. Ama birileri geldi bizi sağa sola serpti Kucağımda arkadaşımı şehit verdi. Çanakkale’de olduğu gibi düşmanlar her zaman ülkemizin insandan toprağından elini eteğini hiçbir zaman çekmedi. Sizler vatanına, milletine, ümmetine bağlı gençler olarak yetişin. Okullarınızda veya başka yerlerde İstiklal Marşını okuduğunuz zaman bu ülkede gözü olan düşmanın yerinden gözü fırlaması lazım.” dedi. ÖĞRENCİLERDEN DUYGUSAL GÖSTERİ Okulun tiyatro bölümünde eğitim gören öğrencilerin Çanakkale’de şehit olanların yanısıra gazi olanlar ve akli dengesini kaybedenlerin işlendiği oyun salonu dolduran veliler, öğrenciler ve eğitimciler tarafından göz yaşı içinde izlendi. Programla ilgili tüm detaylar ve fotoğraflar yarın gazetemizde. Haber: Adnan Ayvaz
Özel Bilge Eğitim Kurumları Lise Öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında konuşan Kurum Kurucusu İsmail Kurt yaptığı konuşmayla salonda büyük coşku yarattı.

İsmail Kurt yaptığı konuşmada, “Bir gün doktor, avukat, işadamı olabilirsiniz. Asker veya devlet adamı da olabilirsiniz. Ne olursanız olun bir gün 15 Temmuz’da beyinlerini kiraya veren alçaklardan olmayın. Kahpece vatanına, milletine silah doğrultan insanlardan olmayın. Çanakkale’de bir neslimiz tükendi. Benim lise yıllarımda da bir nesil yok oldu. Biz kahrolsun Amerika Rusya diyorduk. Solcu arkadaşlarımızda aynı şeyi söylüyordu. Hepimizin vatanımızın daha iyi olması için mücadele ettik. Ama birileri geldi bizi sağa sola serpti Kucağımda arkadaşımı şehit verdi. Çanakkale’de olduğu gibi düşmanlar her zaman ülkemizin insandan toprağından elini eteğini hiçbir zaman çekmedi. Sizler vatanına, milletine, ümmetine bağlı gençler olarak yetişin. Okullarınızda veya başka yerlerde İstiklal Marşını okuduğunuz zaman bu ülkede gözü olan düşmanın yerinden gözü fırlaması lazım.” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN DUYGUSAL GÖSTERİ

Okulun tiyatro bölümünde eğitim gören öğrencilerin Çanakkale’de şehit olanların yanısıra gazi olanlar ve akli dengesini kaybedenlerin işlendiği oyun salonu dolduran veliler, öğrenciler ve eğitimciler tarafından göz yaşı içinde izlendi. Programla ilgili tüm detaylar ve fotoğraflar yarın gazetemizde.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.