19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kurtalan Ekspres rüzgâr gibi esti

Kültür-Sanat 06.02.2020 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kurtalan Ekspres rüzgâr gibi esti

Gebze Sarkuysan Lisesi Mezunlar Derneği (GESLİMED) tarafından düzenlenen Kurtalan Ekspres konseri Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Ünlü grup unutulmaz müzisyenler Barış Manço ve Cem Karaca’nın birbirinden güzel şarkılarını Gebzeli müzikseverler için seslendirdi. ÜNLÜ GRUP GEBZE’DE SAHNE ALDI Gebze Sarkuysan Lisesi Mezunlar Derneği (GESLİMED) ünlü grup Kurtalan Ekspresi Gebzelilerle bir araya getirdi. Olumsuz hava koşullarına rağmen konsere gelen ve salondaki yerlerini alan Gebzeliler, ünlü grubun şarkılarıyla dolu dolu saatler geçirdi. Barış Manço ve Cem Karaca'nın ölüm yıldönümleri nedeniyle iki unutulmaz ismin şarkılarının seslendirildiği akşamda başarılı grup Gebzelilere unutulmayacak saatler yaşatmayı başararak alkış aldı. GEBZELİLERİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜLER Kol Düğmeleri, Tamirci Çırağı, Islak Islak, Kara Sevda, Gülpembe, Namus Belası, Can Bedenden Çıkmayınca, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Dağlar Dağlar ve daha pek çok unutulmaz şarkıyı Gebzeliler için söyleyen Kurtalan Ekspres sahne performanslarıyla övgü aldı. Unutulmaz şarkıları seslendirerek Gebzelilere nostalji dolu bir akşam yaşatan Kurtalan Ekspres, gerek duygusal gerekse hareketli şarkılarla salondaki müzikseverleri eski yıllara götürmeyi başardı. ŞEHİTLERİMİZİ BURADAN ANIYORUZ Kurtalan Ekspres'in basgitarcısı olan Ahmet Güvenç, “Şarkılarımızı bugün Barış Manço, Cem Karaca ve Neşet Ertaş gibi ustalar için söyledik. Onlara selam gönderdik. Burada çocuk istismarcılığı ve kadına şiddet gibi suçlardan iğrendiğimizi söylemek istiyorum. Şehitlerimiz var, onları anıyoruz. Depremde yitirdiğimiz canlarımızı anıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü anıyor, kendisini sevgi, saygı ve özlemle andığımızı söylemek istiyorum, Gebzelilere teşekkür ediyoruz” dedi. HABER: R.SILA GÜVENÇ            

Gebze Sarkuysan Lisesi Mezunlar Derneği (GESLİMED) tarafından düzenlenen Kurtalan Ekspres konseri Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Ünlü grup unutulmaz müzisyenler Barış Manço ve Cem Karaca’nın birbirinden güzel şarkılarını Gebzeli müzikseverler için seslendirdi.

ÜNLÜ GRUP GEBZE’DE SAHNE ALDI

Gebze Sarkuysan Lisesi Mezunlar Derneği (GESLİMED) ünlü grup Kurtalan Ekspresi Gebzelilerle bir araya getirdi. Olumsuz hava koşullarına rağmen konsere gelen ve salondaki yerlerini alan Gebzeliler, ünlü grubun şarkılarıyla dolu dolu saatler geçirdi. Barış Manço ve Cem Karaca'nın ölüm yıldönümleri nedeniyle iki unutulmaz ismin şarkılarının seslendirildiği akşamda başarılı grup Gebzelilere unutulmayacak saatler yaşatmayı başararak alkış aldı.

GEBZELİLERİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜLER

Kol Düğmeleri, Tamirci Çırağı, Islak Islak, Kara Sevda, Gülpembe, Namus Belası, Can Bedenden Çıkmayınca, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Dağlar Dağlar ve daha pek çok unutulmaz şarkıyı Gebzeliler için söyleyen Kurtalan Ekspres sahne performanslarıyla övgü aldı. Unutulmaz şarkıları seslendirerek Gebzelilere nostalji dolu bir akşam yaşatan Kurtalan Ekspres, gerek duygusal gerekse hareketli şarkılarla salondaki müzikseverleri eski yıllara götürmeyi başardı.

ŞEHİTLERİMİZİ BURADAN ANIYORUZ

Kurtalan Ekspres'in basgitarcısı olan Ahmet Güvenç, “Şarkılarımızı bugün Barış Manço, Cem Karaca ve Neşet Ertaş gibi ustalar için söyledik. Onlara selam gönderdik. Burada çocuk istismarcılığı ve kadına şiddet gibi suçlardan iğrendiğimizi söylemek istiyorum. Şehitlerimiz var, onları anıyoruz. Depremde yitirdiğimiz canlarımızı anıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü anıyor, kendisini sevgi, saygı ve özlemle andığımızı söylemek istiyorum, Gebzelilere teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.