Kurtarılamadı

Kocaeli 22.04.2017 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kurtarılamadı

D-100 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpan bir otomobil sürücüsü yaralı olarak kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan sürücü tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Körfez Kirazlıyalı mevkiinde, D-100 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpan bir otomobil sürücüsü yaralı olarak kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan sürücü tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Alınan bilgilere göre kaza D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü Davut Kadıoğlu, idaresindeki 34 LB 550 plakalı otomobiliyle yol ayrımındaki bariyerlere çarptı. Kaza sonrasında aracın içinde sıkışan otomobil sürücüsü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı olarak çıkartılan Davut Kadıoğlu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve İstanbul’da oturup Kocaeli’nde bir şirkette çalıştığı öğrenilen Davut Kadıoğlu vefat etti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
D-100 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpan bir otomobil sürücüsü yaralı olarak kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan sürücü tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Körfez Kirazlıyalı mevkiinde, D-100 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpan bir otomobil sürücüsü yaralı olarak kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan sürücü tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgilere göre kaza D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü Davut Kadıoğlu, idaresindeki 34 LB 550 plakalı otomobiliyle yol ayrımındaki bariyerlere çarptı. Kaza sonrasında aracın içinde sıkışan otomobil sürücüsü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı olarak çıkartılan Davut Kadıoğlu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve İstanbul’da oturup Kocaeli’nde bir şirkette çalıştığı öğrenilen Davut Kadıoğlu vefat etti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.