Lezzet durağı Hilal Lokantası

Darıca 28.07.2019 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Lezzet durağı Hilal Lokantası

Darıca’da son dönemin lezzet durağı olarak bilinen, farklı ve eşsiz lezzetiyle dillerden dillere yayılan Hilal Lokantası, yenilenen yüzüyle Darıcalı vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Hilal Lokantası, özellikle enfes döneriyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Yemek sektörünün tecrübeli ismi Ersin Özdemir’in işletmeciliğini yaptığı esnaf lokantası olan Hilal Lokantası, 02627455555 numaralı alo paket ve toplu yemek hizmetiyle sınırları aşıyor. Darıca Ziraat Bankası karşısında bulunan Hilal Lokantası, döner, yöresel ev yemekleri, ızgara ve çorba çeşitleriyle fark yaratıyor.         BU DÖNER BAŞKA YERDE YOK Yerli dana etini tercih ederek kaliteden ödün vermeyen Hilal Lokantası, enfes döneriyle rakipsiz olduğunu gösteriyor. Birçok gıda işletmesinde yarım ekmek dönerin 10 TL’den 12 TL’ye yükseldiğini ancak enflasyonla mücadeleyi önemseyerek dönerde zamma gitmediklerini belirten Hilal Lokantası’nın sahibi Ersin Özdemir, “Darıca halkımızın hem cebine hem de damak lezzetine hitap etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.           ERSİN ÖZDEMİR FARKIYLA Sektörde 17 seneyi geride bırakan Ersin Özdemir, Sofra A.Ş ve Parıltım A.Ş gibi dev yemek kuruluşlarında proje müdürlüğü ve kalite ve gıda güvenliği işlerini başarıyla yaptı. Türkiye eski Yemek Federasyonu Başkanı Nejat Aydın’ı yönetiminde görev yapan Özdemir, sektördeki donanım, bilgi ve birikimini Darıcalı vatandaşlara aktarma adına Hilal Lokantası’nı faaliyete geçirdi.  Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdiklerini belirten Özdemir, güvenilir ve kaliteli esnaf duruşuyla hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.            
Darıca’da son dönemin lezzet durağı olarak bilinen, farklı ve eşsiz lezzetiyle dillerden dillere yayılan Hilal Lokantası, yenilenen yüzüyle Darıcalı vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Hilal Lokantası, özellikle enfes döneriyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Yemek sektörünün tecrübeli ismi Ersin Özdemir’in işletmeciliğini yaptığı esnaf lokantası olan Hilal Lokantası, 02627455555 numaralı alo paket ve toplu yemek hizmetiyle sınırları aşıyor. Darıca Ziraat Bankası karşısında bulunan Hilal Lokantası, döner, yöresel ev yemekleri, ızgara ve çorba çeşitleriyle fark yaratıyor.

 

 

 

 

BU DÖNER BAŞKA YERDE YOK

Yerli dana etini tercih ederek kaliteden ödün vermeyen Hilal Lokantası, enfes döneriyle rakipsiz olduğunu gösteriyor. Birçok gıda işletmesinde yarım ekmek dönerin 10 TL’den 12 TL’ye yükseldiğini ancak enflasyonla mücadeleyi önemseyerek dönerde zamma gitmediklerini belirten Hilal Lokantası’nın sahibi Ersin Özdemir, “Darıca halkımızın hem cebine hem de damak lezzetine hitap etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

ERSİN ÖZDEMİR FARKIYLA

Sektörde 17 seneyi geride bırakan Ersin Özdemir, Sofra A.Ş ve Parıltım A.Ş gibi dev yemek kuruluşlarında proje müdürlüğü ve kalite ve gıda güvenliği işlerini başarıyla yaptı. Türkiye eski Yemek Federasyonu Başkanı Nejat Aydın’ı yönetiminde görev yapan Özdemir, sektördeki donanım, bilgi ve birikimini Darıcalı vatandaşlara aktarma adına Hilal Lokantası’nı faaliyete geçirdi.  Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdiklerini belirten Özdemir, güvenilir ve kaliteli esnaf duruşuyla hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.