GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

‘Lider’lik ruhunda var! 0-1

Spor 20.10.2019 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Lider’lik ruhunda var! 0-1

DARICA G.B BAŞKENT DEPLASMANINDA 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

Lider Darıca Gençlerbirliği arkasına bakmıyor. Geçen hafta Nazilli’yi dize getirip zirveye oturan sarı yeşilliler, Altındağ Belediyespor deplasmanında da 3 puanı tek golle alarak üst üste 4.maçını kazandı.   Çubuk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. 8.dakikada Barış Bozdilki kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda cılız bir vuruş yapınca Altındağ ekibi mutlak bir golden oldu. 10.dakikada Uğur Uğur’un müsait pozisyonda vuruşunu kurtaran kaleci Alper Doğan kalesinde devleşti. 21.dakikada Barış’ın altı pastan vuruşunda Harika bir kurtarış daha yapan Alper, takımını maça tutundurdu. Darıca Gençlerbirliği’nin ilk ciddi tehlikeli atağı 26.dakikada geldi. Ahmet’in kullandığı serbest vuruşta Ferhat’ın kafayla indirdiği topu önünde bulan Emre Alan müsait pozisyonda topu üstten dışarıya gönderdi.   İKİNCİ YARIDA FARKLI BİR DARICA  Karşılaşmanın ikinci yarısına Darıca Gençlerbirliği çok iyi başladı. 55’te Emre Alan’ın pasında topla buluşan Selman Sevinç’in iki kişi arasından çok iyi sıyrılıp yerden vurduğu şut az farkla dışarı gitti. Sarı yeşilli ekibimizin aradığı gol 58’de geldi. Organize gelişen atakta Emre Alan‘ın iki kişi arasından nefis pasında topu ayağıyla indiren Berat’ın ikramını geri çevirmeyen Ömer Demircan, yerden düzgün bir vuruşla temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Golün moraliyle sahayı çok iyi parselleyen ve rakibine boş alan bırakmayan Darıca G.B maçın son bölümündeki Altındağ baskısını iyi savuşturarak kalesini gole kapattı ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Puanını 21’e yükselten Darıca G.B liderliğini sürdürdü.
DARICA G.B BAŞKENT DEPLASMANINDA 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

Lider Darıca Gençlerbirliği arkasına bakmıyor. Geçen hafta Nazilli’yi dize getirip zirveye oturan sarı yeşilliler, Altındağ Belediyespor deplasmanında da 3 puanı tek golle alarak üst üste 4.maçını kazandı. 

 Çubuk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. 8.dakikada Barış Bozdilki kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda cılız bir vuruş yapınca Altındağ ekibi mutlak bir golden oldu. 10.dakikada Uğur Uğur’un müsait pozisyonda vuruşunu kurtaran kaleci Alper Doğan kalesinde devleşti. 21.dakikada Barış’ın altı pastan vuruşunda Harika bir kurtarış daha yapan Alper, takımını maça tutundurdu. Darıca Gençlerbirliği’nin ilk ciddi tehlikeli atağı 26.dakikada geldi. Ahmet’in kullandığı serbest vuruşta Ferhat’ın kafayla indirdiği topu önünde bulan Emre Alan müsait pozisyonda topu üstten dışarıya gönderdi.  

İKİNCİ YARIDA FARKLI BİR DARICA 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Darıca Gençlerbirliği çok iyi başladı. 55’te Emre Alan’ın pasında topla buluşan Selman Sevinç’in iki kişi arasından çok iyi sıyrılıp yerden vurduğu şut az farkla dışarı gitti. Sarı yeşilli ekibimizin aradığı gol 58’de geldi. Organize gelişen atakta Emre Alan‘ın iki kişi arasından nefis pasında topu ayağıyla indiren Berat’ın ikramını geri çevirmeyen Ömer Demircan, yerden düzgün bir vuruşla temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Golün moraliyle sahayı çok iyi parselleyen ve rakibine boş alan bırakmayan Darıca G.B maçın son bölümündeki Altındağ baskısını iyi savuşturarak kalesini gole kapattı ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Puanını 21’e yükselten Darıca G.B liderliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.