"LİDER ÖĞRETMEN" DARICA'DAYDI

Darıca 30.11.2015 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

"LİDER ÖĞRETMEN" DARICA'DAYDI

Darıca farklı bir konuda Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr Necati Cemaoğlu’nu ağırladı.

Göreve geldiğinden beri ilçede farkındalık yaratarak başarılı bir profil çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, eğitimin en önemli paydaşı olan öğretmenlerin daha başarılı olmaları ve ilçenin eğitim kalitesinde etkili rol almaları için “Lider Öğretmen” konulu bir seminerde öğretmenlerini Prof.Dr Necati Cemaloğlu ile buluşturdu. Programda konuşan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, geleceğin neslini yetiştiren ve onların şekillenmesinde önemli rol üstlenen öğretmenlerin daha donanımlı, daha etkili ve öğrencilerin geleceğe daha sağlıklı yürüyüşlerine katkı sunabilmeleri amacıyla bu semineri düzenlediklerini ve bu tarz seminerlerin periyodik olarak alanında uzman olan kişilerle devam edeceğini belirtti. Ayrıca Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hem sosyal, hem akademik programlarla eğitim en önemli paydaşı olan öğretmenlerin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten İsmail Oğuz, hafta sonu ve isteğe bağlı olmasına rağmen teveccühün yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu yüksek katılımın kendilerini heyecanlandırdığını, bu anlamda tüm öğretmen ve idarecilerine teşekkürettiğini belirtti. Yaklaşık 2 saat süren programdan öğretmenlerin oldukça yüksek memnuniyetle ayrıldığı gözlerden kaçmadı. Deniz Yıldızları Mesleki Anadolu Teknik Lisesi’nin 400 kişilik salonunda gerçekleştirilen seminerin sonunda Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, organizasyonda görev alan Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Musa Kartal ve Darıca Anadolu Lisesi Müdürü Yakup Çelikle birlikte günün anısına, Prof.Dr Necati Cemaloğlun’a bir teşekkür plaketi takdim etti.
Darıca farklı bir konuda Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr Necati Cemaoğlu’nu ağırladı.

Göreve geldiğinden beri ilçede farkındalık yaratarak başarılı bir profil çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, eğitimin en önemli paydaşı olan öğretmenlerin daha başarılı olmaları ve ilçenin eğitim kalitesinde etkili rol almaları için “Lider Öğretmen” konulu bir seminerde öğretmenlerini Prof.Dr Necati Cemaloğlu ile buluşturdu.

Programda konuşan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, geleceğin neslini yetiştiren ve onların şekillenmesinde önemli rol üstlenen öğretmenlerin daha donanımlı, daha etkili ve öğrencilerin geleceğe daha sağlıklı yürüyüşlerine katkı sunabilmeleri amacıyla bu semineri düzenlediklerini ve bu tarz seminerlerin periyodik olarak alanında uzman olan kişilerle devam edeceğini belirtti.

Ayrıca Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hem sosyal, hem akademik programlarla eğitim en önemli paydaşı olan öğretmenlerin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten İsmail Oğuz, hafta sonu ve isteğe bağlı olmasına rağmen teveccühün yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu yüksek katılımın kendilerini heyecanlandırdığını, bu anlamda tüm öğretmen ve idarecilerine teşekkürettiğini belirtti.

Yaklaşık 2 saat süren programdan öğretmenlerin oldukça yüksek memnuniyetle ayrıldığı gözlerden kaçmadı. Deniz Yıldızları Mesleki Anadolu Teknik Lisesi’nin 400 kişilik salonunda gerçekleştirilen seminerin sonunda Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, organizasyonda görev alan Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Musa Kartal ve Darıca Anadolu Lisesi Müdürü Yakup Çelikle birlikte günün anısına, Prof.Dr Necati Cemaloğlun’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.