Lider yeniden Sandıklıspor karşısında

Spor 15.01.2015 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Lider yeniden Sandıklıspor karşısında

Antalya’nın Lara ilçesinde ikinci yarının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, kamptaki son hazırlık maçını bugün yeniden Sandıklıspor’la yapacak.

Antalya’nın Lara ilçesinde ikinci yarının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, kamptaki son hazırlık maçını bugün yeniden Sandıklıspor’la yapacak. Daha önce kamptaki ilk hazırlık maçında Sandıklıspor’la karşılaşan ve sahadan 2-1 galip ayrılan sarı yeşilli temsilcimiz, rakip takımın sakat futbolcularını bu maçta denemek istemesi karşısında Afyon temsilcisiyle bir kez daha karşılaşacak. Kervansaray Otel’in spor tesislerinde oynanacak olan karşılaşmanın saati henüz belirlenmedi. Cuma günü sabah 08:00’da son antrenmanı yapacak olan sarı yeşilli temsilcimiz Antalya kampını noktalayacak. 2 gün izin yapacak olan Darıca G.B takımı, Pazartesi günü Darıca’da toplanacak.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Antalya’nın Lara ilçesinde ikinci yarının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, kamptaki son hazırlık maçını bugün yeniden Sandıklıspor’la yapacak.

Antalya’nın Lara ilçesinde ikinci yarının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, kamptaki son hazırlık maçını bugün yeniden Sandıklıspor’la yapacak. Daha önce kamptaki ilk hazırlık maçında Sandıklıspor’la karşılaşan ve sahadan 2-1 galip ayrılan sarı yeşilli temsilcimiz, rakip takımın sakat futbolcularını bu maçta denemek istemesi karşısında Afyon temsilcisiyle bir kez daha karşılaşacak. Kervansaray Otel’in spor tesislerinde oynanacak olan karşılaşmanın saati henüz belirlenmedi. Cuma günü sabah 08:00’da son antrenmanı yapacak olan sarı yeşilli temsilcimiz Antalya kampını noktalayacak. 2 gün izin yapacak olan Darıca G.B takımı, Pazartesi günü Darıca’da toplanacak.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.