‘’Lige dönüş maçımız’’

Spor 13.09.2017 - 19:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Lige dönüş maçımız’’

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Hedef Gazetesi Spor Servisi Sorumlusu Çağlar Akar’a önemli açıklamalarda bulundu. Ankara Demirspor karşılaşması için ‘’Lige dönüş maçımız olacak’’ diyen Kılıç, taraftarlarının desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.

Sezona iyi başlayamadıkları için üzgün olduklarını belirten Kılıç, bocalama dönemini bir an önce atlatmak için daha fazla gayret gösterdiklerini söyledi. Rakiplerinin ilerleyen haftalarda düşüş yaşayacağını söyleyen Kılıç, ‘’Her takımın sezon içerisinde düşüş süreci var. Biz bu düşüş sürecini sezonun en başında yaşadık. Ankara Demirspor maçını galibiyet serisinin başlangıcı olarak görüyoruz. Bu maç bizim için lige dönüş maçımız olacak’’dedi. ‘’KÖTÜ İSTATİSTİĞİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’’ Geride bıraktığımız haftada oynanan Pazarspor maçıyla ilgili görüşlerini belirten deneyimli teknik adam, ‘’Tamamen savunmayı düşünen bir takıma karşı oynadık. Katı savunma anlayışına rağmen galibiyet golünü bulabilecek pozisyonları yakaladık. Fakat bu pozisyonları gole çeviremeyince değişen bir şey olmadı. Son vuruşlarda sonuna ulaşmak için daha yüzdeli olmalıyız. Neticede iki haftadır gol atamıyoruz. Bu kötü istatistiği değiştirmek için gol çalışmalarına ağırlık veriyoruz’’dedi. ‘’KAZANIRSAK BİZİ KİMSE TUTAMAZ’’ Ankara Demirspor maçıyla birlikte yoğun bir maç trafiğine gireceklerini hatırlatan Gürses Kılıç, üst üste oynayacakları 3 deplasmandan iyi sonuçlarla ayrıldıkları taktirde kendilerini hiçbir takımın durduramayacağını söyledi. Kılıç, ‘’İzmir, Kayseri ve Van gibi üç uzak deplasmanlara çıkacağız. Lig ve kupadaki bu yoğun trafikten alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Çünkü bunu yapabilecek kaliteye sahibiz. Bu maçları kazanırsak bizi kimse tutamaz’’dedi.
Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Hedef Gazetesi Spor Servisi Sorumlusu Çağlar Akar’a önemli açıklamalarda bulundu. Ankara Demirspor karşılaşması için ‘’Lige dönüş maçımız olacak’’ diyen Kılıç, taraftarlarının desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.

Sezona iyi başlayamadıkları için üzgün olduklarını belirten Kılıç, bocalama dönemini bir an önce atlatmak için daha fazla gayret gösterdiklerini söyledi. Rakiplerinin ilerleyen haftalarda düşüş yaşayacağını söyleyen Kılıç, ‘’Her takımın sezon içerisinde düşüş süreci var. Biz bu düşüş sürecini sezonun en başında yaşadık. Ankara Demirspor maçını galibiyet serisinin başlangıcı olarak görüyoruz. Bu maç bizim için lige dönüş maçımız olacak’’dedi.

‘’KÖTÜ İSTATİSTİĞİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’’

Geride bıraktığımız haftada oynanan Pazarspor maçıyla ilgili görüşlerini belirten deneyimli teknik adam, ‘’Tamamen savunmayı düşünen bir takıma karşı oynadık. Katı savunma anlayışına rağmen galibiyet golünü bulabilecek pozisyonları yakaladık. Fakat bu pozisyonları gole çeviremeyince değişen bir şey olmadı. Son vuruşlarda sonuna ulaşmak için daha yüzdeli olmalıyız. Neticede iki haftadır gol atamıyoruz. Bu kötü istatistiği değiştirmek için gol çalışmalarına ağırlık veriyoruz’’dedi.

‘’KAZANIRSAK BİZİ KİMSE TUTAMAZ’’

Ankara Demirspor maçıyla birlikte yoğun bir maç trafiğine gireceklerini hatırlatan Gürses Kılıç, üst üste oynayacakları 3 deplasmandan iyi sonuçlarla ayrıldıkları taktirde kendilerini hiçbir takımın durduramayacağını söyledi. Kılıç, ‘’İzmir, Kayseri ve Van gibi üç uzak deplasmanlara çıkacağız. Lig ve kupadaki bu yoğun trafikten alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Çünkü bunu yapabilecek kaliteye sahibiz. Bu maçları kazanırsak bizi kimse tutamaz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.