GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ligler başlayacak mı?

Spor 26.10.2020 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Ligler başlayacak mı?

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASSK), Bölgesel Amatör Lig için masaya oturdu. Liglerin başlayıp başlamamasını konuşan yönetimin, pandemi sürecinin seyrine göre bir başlama tarihi açıklaması bekleniyor. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASSK), Ali Düşmez başkanlığında toplandı. İstanbul Orhan Saka Amatörevi’nde gerçekleşen toplantıda gündem yine Bölgesel Amatör Lig oldu. Aylardır başlatılmayan ligi bir kez daha masaya yatırarak istişare yapan TASSK yönetiminin yoğun oynatılma baskısı karşısında ligleri oynatmak istediği öğrenildi. Alınacak olan kararları yazılı olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderecek olan TASSK, tavsiye niteliğinde bir açıklama yapacak. FUTBOLCULAR BİRLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA Bu gelişme sonrasında amatör futbolcular birliği sosyal medyadan açıklama yaparak, liglerin başlatılması için çağrıda bulundu. İşte o açıklama: Binlerce amatör futbolcular 9 aydır mağdur olup çok zor şartlar altında bu zamana kadar adaplı, edepli, sabırlı bir şekilde bekledik ve bu süreçte gencecik fidanları yok eden değil, eken, yetiştiren, yaşatan olduk. Yakın zamanda olan yangın afetler den Hatay’ımızın tekrar ağaçlandırılması için amatör futbolcular olarak binlerce fidan bağışında bulunup bize yakışanı bir kez daha yaptık! Şimdi bize yetkililer tarafından verilmiş olan 13 Aralık 2020 liglerimizin başlatılacağı tarihi sabır ve heyecan içinde bekleyip, değerli büyüklerimizden liglerimizin tarih açıklamasını bekleyip, Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Baykan ve TASSK Başkanı Ali Düşmez’den açıklama bekliyoruz. Yaşanılan süreçte tüm kamuoyunun vicdanına bırakıp artık dayanacak gücümüzün ve sabrımızın kalmadığını belirtip tüm amatör futbolcular adına bunları paylaşmak ve gerekenin yapılmasını saygıyla arz ederiz.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASSK), Bölgesel Amatör Lig için masaya oturdu. Liglerin başlayıp başlamamasını konuşan yönetimin, pandemi sürecinin seyrine göre bir başlama tarihi açıklaması bekleniyor.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASSK), Ali Düşmez başkanlığında toplandı. İstanbul Orhan Saka Amatörevi’nde gerçekleşen toplantıda gündem yine Bölgesel Amatör Lig oldu. Aylardır başlatılmayan ligi bir kez daha masaya yatırarak istişare yapan TASSK yönetiminin yoğun oynatılma baskısı karşısında ligleri oynatmak istediği öğrenildi. Alınacak olan kararları yazılı olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderecek olan TASSK, tavsiye niteliğinde bir açıklama yapacak.

FUTBOLCULAR BİRLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Bu gelişme sonrasında amatör futbolcular birliği sosyal medyadan açıklama yaparak, liglerin başlatılması için çağrıda bulundu. İşte o açıklama: Binlerce amatör futbolcular 9 aydır mağdur olup çok zor şartlar altında bu zamana kadar adaplı, edepli, sabırlı bir şekilde bekledik ve bu süreçte gencecik fidanları yok eden değil, eken, yetiştiren, yaşatan olduk. Yakın zamanda olan yangın afetler den Hatay’ımızın tekrar ağaçlandırılması için amatör futbolcular olarak binlerce fidan bağışında bulunup bize yakışanı bir kez daha yaptık! Şimdi bize yetkililer tarafından verilmiş olan 13 Aralık 2020 liglerimizin başlatılacağı tarihi sabır ve heyecan içinde bekleyip, değerli büyüklerimizden liglerimizin tarih açıklamasını bekleyip, Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Baykan ve TASSK Başkanı Ali Düşmez’den açıklama bekliyoruz. Yaşanılan süreçte tüm kamuoyunun vicdanına bırakıp artık dayanacak gücümüzün ve sabrımızın kalmadığını belirtip tüm amatör futbolcular adına bunları paylaşmak ve gerekenin yapılmasını saygıyla arz ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.