“Liglerin başlayacağına inanmıyorum”

Spor 08.05.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Liglerin başlayacağına inanmıyorum”

Gebzespor’un başarılı futbolcusu Göktuğ Taşbulak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Liglerin başlama kararı alınmasından büyük şaşkınlık yaşadığını belirten Göktuğ, halen liglerin başlamayacağını savundu. Alınan kararı doğru bulmadığını kaydeden yaşındaki futbolcu, “Birimizin bu virüsü kapması halinde bunun hesabını kim verecek? Örneği bir maçtan sonra oyuncuda korona bulgusuna rastlandığında, haliyle sahada mücadele eden tüm futbolcular karantinaya alınacak. Peki ya gelecek hafta ne olacak? Kim sahaya çıkacak? Böyle bir hadise yaşanması halinde nasıl bir planlama var hepimiz merak ediyoruz. Herkes tedirgin ve huzursuz. Demek ki insan sağlığından daha önemli şeyler varmış(!)”şeklinde konuştu. EVDE OLMAKTAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM 2 yıllık evli olan Göktuğ Taşbulak, koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evinde izole ettiğini ifade eden başarılı futbolcu, “Açıkçası evde olmaktan şikayet edenlerden değilim. Evlenir evlenmez, transfer süreci, kamp, seyahatler derken evde uzun soluklu vakit geçiremedim. Eşim ve 6 aylık oğlum Alparslan ile evimizde eğlenceli günler geçiriyoruz. Bu sıkıntılı gözüken süreci fırsata çevirenlerdenim” dedi. ABBAS ABİYİ KIRAMADIM Gebzespor günlerini iki farklı dönem olarak nitelendiren Göktuğ, “Ligin ilk yarısında yönetim anlamında çok zor günler, haftalar, aylar yaşadık. Devre arasında ayrılmaya karar vermiştim. Ciddi teklifler de aldım. Ancak Abbas(Sır) abiyi kıramadım ve devam ettim. İyi ki devam ettim. Recep(Avcı) Başkan ve yönetimi gerçekten her şeyi düzeltti. Kendisi çok sevilen bir isim ama bence hak ettiği destek verilmiyor kendisine. Gebze, potansiyeli olan, sanayinin adeta kalbi olan bir şehir. Burada çok mutluyum. Gebzespor formasını uzun yıllar terletmek isterim”dedi. EYÜP HOCA KALİTELİ VE FUTBOLU BİLİYOR Eyüp Tutcuoğlu’nun göreve gelmesiyle takımın genel performansının da yükseldiğine vurgu yapan başarılı oyuncu, “Gerçekten kaliteli ve futbolu bilen bir hocamız var. Liglerin askıya alınma sürecinde iyi bir form yakalamıştık. Son oynadığımız Beşyüzevlerspor maçı mücadele anlamında çok iyidi. Tam kendimizi bulmuşken liglerin ertelenmesi izim için handikap oldu. Çünkü tüm takımlar sıfırlandı. 2 ay takım antrenmanı yapmamak ve geri dönüş kolay değil. Bizi nasıl bir 4 hafta bekliyor, kestirmek güç” ifadelerini kullandı.

Gebzespor’un başarılı futbolcusu Göktuğ Taşbulak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Liglerin başlama kararı alınmasından büyük şaşkınlık yaşadığını belirten Göktuğ, halen liglerin başlamayacağını savundu.

Alınan kararı doğru bulmadığını kaydeden yaşındaki futbolcu, “Birimizin bu virüsü kapması halinde bunun hesabını kim verecek? Örneği bir maçtan sonra oyuncuda korona bulgusuna rastlandığında, haliyle sahada mücadele eden tüm futbolcular karantinaya alınacak. Peki ya gelecek hafta ne olacak? Kim sahaya çıkacak? Böyle bir hadise yaşanması halinde nasıl bir planlama var hepimiz merak ediyoruz. Herkes tedirgin ve huzursuz. Demek ki insan sağlığından daha önemli şeyler varmış(!)”şeklinde konuştu.

EVDE OLMAKTAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM

2 yıllık evli olan Göktuğ Taşbulak, koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evinde izole ettiğini ifade eden başarılı futbolcu, “Açıkçası evde olmaktan şikayet edenlerden değilim. Evlenir evlenmez, transfer süreci, kamp, seyahatler derken evde uzun soluklu vakit geçiremedim. Eşim ve 6 aylık oğlum Alparslan ile evimizde eğlenceli günler geçiriyoruz. Bu sıkıntılı gözüken süreci fırsata çevirenlerdenim” dedi.

ABBAS ABİYİ KIRAMADIM

Gebzespor günlerini iki farklı dönem olarak nitelendiren Göktuğ, “Ligin ilk yarısında yönetim anlamında çok zor günler, haftalar, aylar yaşadık. Devre arasında ayrılmaya karar vermiştim. Ciddi teklifler de aldım. Ancak Abbas(Sır) abiyi kıramadım ve devam ettim. İyi ki devam ettim. Recep(Avcı) Başkan ve yönetimi gerçekten her şeyi düzeltti. Kendisi çok sevilen bir isim ama bence hak ettiği destek verilmiyor kendisine. Gebze, potansiyeli olan, sanayinin adeta kalbi olan bir şehir. Burada çok mutluyum. Gebzespor formasını uzun yıllar terletmek isterim”dedi.

EYÜP HOCA KALİTELİ VE FUTBOLU BİLİYOR

Eyüp Tutcuoğlu’nun göreve gelmesiyle takımın genel performansının da yükseldiğine vurgu yapan başarılı oyuncu, “Gerçekten kaliteli ve futbolu bilen bir hocamız var. Liglerin askıya alınma sürecinde iyi bir form yakalamıştık. Son oynadığımız Beşyüzevlerspor maçı mücadele anlamında çok iyidi. Tam kendimizi bulmuşken liglerin ertelenmesi izim için handikap oldu. Çünkü tüm takımlar sıfırlandı. 2 ay takım antrenmanı yapmamak ve geri dönüş kolay değil. Bizi nasıl bir 4 hafta bekliyor, kestirmek güç” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.