Lise Mezunlarının İftarında Sürpriz Konuk

Gebze 07.06.2018 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Lise Mezunlarının İftarında Sürpriz Konuk

Gebze Belediyesi tarafından bu yıl mezun olan lise son sınıf öğrencileri için iftar programı düzenlendi. İftara gençlerin yakından tanıdığı milli sporcu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu da katıldı. İftar öncesi gençler tekne turu da yaptı.

Gebze Belediyesi tarafından bu yıl mezun olan lise son sınıf öğrencileri için iftar programı düzenlendi. Macera Aksiyon Parkında düzenlenen iftar programı öncesi gençler, tekne turu yaptı. Liselileri bir araya getiren iftar programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, eski dönem Ak Parti Milletvekili, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Danışmanı Mehmet Ali Okur, Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Ak Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Ak Parti Gebze Gençlik kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, öğretmenler ve lise son sınıfı öğrenciler katıldı. GENÇLERİN DAĞ KIZAĞI KEYFİ Gebze Belediyesi tarafından lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen iftar programı öncesi gençler Macera ve Aksiyon Parkı’nda dağ kızağını denedi. Gençler dağ kızağını oldukça eğlenceli bulduklarını ifade etti.   TEKNE İLE DENİZ TURU Gençler dağ kızağı macerasının ardından Eskihisar’dan hareket eden tekne turunda deniz havası aldı. Eşsiz Eskihisar ve Osman Gazi Köprüsü manzarası eşliğinde tekne turu yapan gençler bol bol fotoğraf çekti. Gençlere tekne turlarında protokol üyeleri de eşlik etti. İFTAR MACERADA Dolu dolu bir gün geçiren gençler son olarak iftar programının gerçekleşeceği Macera ve Aksiyon Parkı’na geldi. Macera ve Aksiyon Parkı’nın eşsiz Eskihisar Kale manzarasında iftarlarını açan gençler organizasyonu gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.
Gebze Belediyesi tarafından bu yıl mezun olan lise son sınıf öğrencileri için iftar programı düzenlendi. İftara gençlerin yakından tanıdığı milli sporcu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu da katıldı. İftar öncesi gençler tekne turu da yaptı.

Gebze Belediyesi tarafından bu yıl mezun olan lise son sınıf öğrencileri için iftar programı düzenlendi. Macera Aksiyon Parkında düzenlenen iftar programı öncesi gençler, tekne turu yaptı. Liselileri bir araya getiren iftar programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, eski dönem Ak Parti Milletvekili, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Danışmanı Mehmet Ali Okur, Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Ak Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Ak Parti Gebze Gençlik kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, öğretmenler ve lise son sınıfı öğrenciler katıldı.

GENÇLERİN DAĞ KIZAĞI KEYFİ

Gebze Belediyesi tarafından lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen iftar programı öncesi gençler Macera ve Aksiyon Parkı’nda dağ kızağını denedi. Gençler dağ kızağını oldukça eğlenceli bulduklarını ifade etti.  

TEKNE İLE DENİZ TURU

Gençler dağ kızağı macerasının ardından Eskihisar’dan hareket eden tekne turunda deniz havası aldı. Eşsiz Eskihisar ve Osman Gazi Köprüsü manzarası eşliğinde tekne turu yapan gençler bol bol fotoğraf çekti. Gençlere tekne turlarında protokol üyeleri de eşlik etti.

İFTAR MACERADA

Dolu dolu bir gün geçiren gençler son olarak iftar programının gerçekleşeceği Macera ve Aksiyon Parkı’na geldi. Macera ve Aksiyon Parkı’nın eşsiz Eskihisar Kale manzarasında iftarlarını açan gençler organizasyonu gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.