Lojistik Sektörü'nde Gebze imzası

Gebze 24.01.2015 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Lojistik Sektörü'nde Gebze imzası

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'a 3. otoyol yapılacağı açıkladı.

Sakarya'dan başlayacak olan yol, 3. Köprü üzerinden Tekirdağ'a uzanacak. Proje lojistiksektörünü de yakından ilgilendiriyor. Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, devam eden projelerin sonlanmasıyla birlikte sektörün 7,5 Milyar TL'lik tasarruf edebileceğini dile getirdi. Yavuz Sultan Se lim Köprüsü ve Gebze- İzmir Otoyolu projeleri devam ederken Bakan Lütfi Elvan İstanbul'a da 3. oto yol yapılacağını açıkladı. Bu projelerin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekleyen sektörlerin başında lojistik geliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, gerçekleştirilen yatırımların lojistik sektöründeki zaman engelini en aza indireceğine dikkat çekerek "Bu projeler gerçekleştiğinde uzaklıklar kuşbakışı mesafeye dönüşecek ve ticarette artış yaşanacaktır." şeklinde konuştu. Özellikle Körfez Köprüsü'nü içinde barındıran Gebze- İzmir Oto yol projesinin sektör açısından önemini vurgulayan Taner Ankara, İzmir limanında gemiden indirilen bir yükün, İstanbul- Kocaeli sanayi bölgelerine 4 saat içinde ulaşabileceğini belirtti. Hali hazırdaİstanbul bölgesine gelecek yükleri taşıyan gemiler İstanbul'a geliyor. Ardından tırlara yüklenerek İstanbul trafiğine girerek ilgili alana gitmeye çalışıyor.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'a 3. otoyol yapılacağı açıkladı.

Sakarya'dan başlayacak olan yol, 3. Köprü üzerinden Tekirdağ'a uzanacak. Proje lojistiksektörünü de yakından ilgilendiriyor. Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, devam eden projelerin sonlanmasıyla birlikte sektörün 7,5 Milyar TL'lik tasarruf edebileceğini dile getirdi.

Yavuz Sultan Se lim Köprüsü ve Gebze- İzmir Otoyolu projeleri devam ederken Bakan Lütfi Elvan İstanbul'a da 3. oto yol yapılacağını açıkladı. Bu projelerin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekleyen sektörlerin başında lojistik geliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, gerçekleştirilen yatırımların lojistik sektöründeki zaman engelini en aza indireceğine dikkat çekerek "Bu projeler gerçekleştiğinde uzaklıklar kuşbakışı mesafeye dönüşecek ve ticarette artış yaşanacaktır." şeklinde konuştu.

Özellikle Körfez Köprüsü'nü içinde barındıran Gebze- İzmir Oto yol projesinin sektör açısından önemini vurgulayan Taner Ankara, İzmir limanında gemiden indirilen bir yükün, İstanbul- Kocaeli sanayi bölgelerine 4 saat içinde ulaşabileceğini belirtti. Hali hazırdaİstanbul bölgesine gelecek yükleri taşıyan gemiler İstanbul'a geliyor. Ardından tırlara yüklenerek İstanbul trafiğine girerek ilgili alana gitmeye çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.