19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Lösemi değil, iyilik bulaşıcıdır!

Darıca 07.11.2019 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Lösemi değil, iyilik bulaşıcıdır!

Darıca Final Okulları, 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi. Darıca Final Okulları, 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık yaratmak için oluşturulan etkinliklerde “bizde varız” dedi. Rehber öğretmeni Benan Ergün’ün rehberliğinde “Maskeni Tak Lösemili Çocuklara Umut Ol” başlığı altında bir etkinlik düzenleyen Darıca Final Okulları lösemili çocukların yanında olduklarını gösterdi. MASKE TAKTILAR Etkinlik kapsamında Darıca Final öğrencileri farkındalık yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşün ardından Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Elena Yaşar, Lösemi nedir?, Löseminin nedenleri nelerdir?, Hijyen ve temizliğin önemi nedir? konu başlıklı seminer düzenleyerek öğrencilere ayrıntılı bilgiler aktardı. Seminerde takılan maskelerin tedavi sürecindeki öneminden de bahseden Dr. Elena Yaşar daha sonra öğrencilerin sorduğu soruları cevapladı.      

Darıca Final Okulları, 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi.

Darıca Final Okulları, 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık yaratmak için oluşturulan etkinliklerde “bizde varız” dedi. Rehber öğretmeni Benan Ergün’ün rehberliğinde “Maskeni Tak Lösemili Çocuklara Umut Ol” başlığı altında bir etkinlik düzenleyen Darıca Final Okulları lösemili çocukların yanında olduklarını gösterdi.

MASKE TAKTILAR

Etkinlik kapsamında Darıca Final öğrencileri farkındalık yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşün ardından Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Elena Yaşar, Lösemi nedir?, Löseminin nedenleri nelerdir?, Hijyen ve temizliğin önemi nedir? konu başlıklı seminer düzenleyerek öğrencilere ayrıntılı bilgiler aktardı. Seminerde takılan maskelerin tedavi sürecindeki öneminden de bahseden Dr. Elena Yaşar daha sonra öğrencilerin sorduğu soruları cevapladı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.