MAÇ BİTTİ!

Spor 23.10.2016 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAÇ BİTTİ!

MAÇ BİTTİ! Dakika 82: Temsilcimiz Gebzespor Yiğit Yılmaz'ın son dakika da attığı golle eşitliği bozdu   İKİNCİ YARI BAŞLADI!   İLK YARI BİTTİ!     MAÇ BAŞLADI!  Gebze Alaettin Kurt       Ahmet İlhan Aydın  Kadir Devrim    Tolga Tugay İnan    Şampiyonluk iddiasını güçlü bir şekilde sürdüren Gebzespor, ligin 5.haftasında bugün sahasında Bayrampaşa Tunaspor’u konuk edecek. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmaya dair haber ve detayları sitemizden takip edebilirsiniz.

MAÇ BİTTİ!

Dakika 82: Temsilcimiz Gebzespor Yiğit Yılmaz'ın son dakika da attığı golle eşitliği bozdu

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

 

İLK YARI BİTTİ!

 

 

MAÇ BAŞLADI!

 Gebze Alaettin Kurt       Ahmet İlhan Aydın  Kadir Devrim    Tolga Tugay İnan   

Şampiyonluk iddiasını güçlü bir şekilde sürdüren Gebzespor, ligin 5.haftasında bugün sahasında Bayrampaşa Tunaspor’u konuk edecek. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmaya dair haber ve detayları sitemizden takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.