MAÇ SONA ERDİ

Spor 25.09.2016 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAÇ SONA ERDİ

MAÇ SONA ERDİ Dakiki 92: Kartal Bulvarspor oyuncularından Murat Gürsu ikinci yarı da takımının üçüncü golünü atarak durumu 3-1 yaptı Dakika 83: Kartal Bulvarspor oyuncularından Murat Gürsu ikinci yarı da takımının ikinci golünü atarak eşitliği bozdu . 2-1 Dakika 63: Çayırovaspor'da İdris oyundan çıkıyor yerine ise Ufuk oyuna giriyor. Dakika 62: Çayırovaspor'da Mustafa oyundan çıkıyor yerine ise Cihan oyuna giriyor.  Dakika 51: Çayırovaspor'dan 31 numaralı oyuncu Oğulcan Varol, ikinci yarının ilk golünü atarak takımında 1-1'lik eşitliği sağladı. Dakika 44: Maçın hakemi olan Burak Pakkan aldığı kararlarla Çayırovaspor taraftarını adeta çıldırtı.   Çayırovaspor'da ikinci yarı başlayarak oyuncular sahaya çıktı. Ali Özdinçer, Metin İnan, Halim Ceyran, Darıca G.B ve Gebzespor'da kaptanlık yapmış olan Mario Yaşar'da Çayırospor karşılaşmasını izleyenler arasında. İKİNCİ YARI BAŞLADI İLK YARI BİTTİ Dakika 31: Temsilcimiz Çayırovaspor'dan Ümit Murat Gültaş Sarı'dan kırmızı kart gördü ve oyundan çıktı.. Dakika: 1 Kartal Bulvarspor'un 9 numaralı oyuncusu Ekrem Aydoğmuş daha ilk anda durumu 1-0 yaparak takımını öne geçirdi.  Çayırovaspor'un ilk 11'i belli oldu; Engin Varıcıoğlu, Ömer Şahin, Oğuzhan Saraç, Oğulcan Varol, Fatih Karagülle, Serhat Gezginci, Mustafa Ertuğ, Erkam Güleç, İdris Zengin, Tayfun Keskinoğlu, Ümit Murat Gültaş ilk 11'de yer alacak oyuncular oldu. Kartal Bulvarspor oyuncuları maç öncesi ısınmak için sahaya çıktı. Çayırovaspor oyuncuları maç öncesi ısınmak için sahaya çıktı.    Çayırova Aksaköy       Burak Pakkan  Serdar Osman Akarsu    Mehmet Sepetci    MAÇ BAŞLIYOR Geçen sene Süper Amatör Lig'de büyük bir başarı göstererek bal ligine çıkan Çayırova Spor bugün Bal Ligi'nin ilk maçında Çayırova Kuştepe Stadı'nda kendi seyirci ve sahasında kendisi gibi geçen sezon 1 Lige çıkan Kartal Bulvarı ağırlayacak. Karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan Çayırovappor seyirci ve saha avantajını kullanmak istiyor. Çayırovaspor - Kartal Bulvarspor maçı saat 15.00'te başlayacak. MAÇIN AYRINTILARINI SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

MAÇ SONA ERDİ

Dakiki 92: Kartal Bulvarspor oyuncularından Murat Gürsu ikinci yarı da takımının üçüncü golünü atarak durumu 3-1 yaptı

Dakika 83: Kartal Bulvarspor oyuncularından Murat Gürsu ikinci yarı da takımının ikinci golünü atarak eşitliği bozdu . 2-1

Dakika 63: Çayırovaspor'da İdris oyundan çıkıyor yerine ise Ufuk oyuna giriyor.

Dakika 62: Çayırovaspor'da Mustafa oyundan çıkıyor yerine ise Cihan oyuna giriyor. 

Dakika 51: Çayırovaspor'dan 31 numaralı oyuncu Oğulcan Varol, ikinci yarının ilk golünü atarak takımında 1-1'lik eşitliği sağladı.

Dakika 44: Maçın hakemi olan Burak Pakkan aldığı kararlarla Çayırovaspor taraftarını adeta çıldırtı.

 

Çayırovaspor'da ikinci yarı başlayarak oyuncular sahaya çıktı.

Ali Özdinçer, Metin İnan, Halim Ceyran, Darıca G.B ve Gebzespor'da kaptanlık yapmış olan Mario Yaşar'da Çayırospor karşılaşmasını izleyenler arasında.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI BİTTİ

Dakika 31: Temsilcimiz Çayırovaspor'dan Ümit Murat Gültaş Sarı'dan kırmızı kart gördü ve oyundan çıktı..

Dakika: 1 Kartal Bulvarspor'un 9 numaralı oyuncusu Ekrem Aydoğmuş daha ilk anda durumu 1-0 yaparak takımını öne geçirdi. 

Çayırovaspor'un ilk 11'i belli oldu;

Engin Varıcıoğlu, Ömer Şahin, Oğuzhan Saraç, Oğulcan Varol, Fatih Karagülle, Serhat Gezginci, Mustafa Ertuğ, Erkam Güleç, İdris Zengin, Tayfun Keskinoğlu, Ümit Murat Gültaş ilk 11'de yer alacak oyuncular oldu.

Kartal Bulvarspor oyuncuları maç öncesi ısınmak için sahaya çıktı.

Çayırovaspor oyuncuları maç öncesi ısınmak için sahaya çıktı.

 

 Çayırova Aksaköy       Burak Pakkan  Serdar Osman Akarsu    Mehmet Sepetci   

MAÇ BAŞLIYOR

Geçen sene Süper Amatör Lig'de büyük bir başarı göstererek bal ligine çıkan Çayırova Spor bugün Bal Ligi'nin ilk maçında Çayırova Kuştepe Stadı'nda kendi seyirci ve sahasında kendisi gibi geçen sezon 1 Lige çıkan Kartal Bulvarı ağırlayacak. Karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan Çayırovappor seyirci ve saha avantajını kullanmak istiyor. Çayırovaspor - Kartal Bulvarspor maçı saat 15.00'te başlayacak.

MAÇIN AYRINTILARINI SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.