19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Maç var diye programımızı bozmayız!"

Spor 06.09.2019 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"Maç var diye programımızı bozmayız!"

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Pendikspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Hazırlık karşılaşmalarını skor gözetmeden ‘deney’ olarak gördüklerini belirten Soyak, bu nedenle antrenman programlarını bozmadan maç sabahı da antrenman yaptıklarını söyledi. “FARKLI SİSTEMLER DENİYORUZ” Hazırlık karşılaşmalarını bir anlamda yükleme olarak gördüğünü kaydeden Soyak, “Oyuncularımızın uygulamak istediğimiz sistemi kabul edip o sisteme uyum sağlamaları adına oynadığımız hazırlık karşılaşmalarının her biri bizim için önemli bir veri. Bu maçlarda benim için bazı kıstaslar var. Takımın boyu, kademe anlayışı, daraltmalar, mesafelerin kısalığı gibi önemli faktörleri bu maçlarda deniyoruz. Yeni bir takım olduğumuz için oyunsal formatımızı oturtma adına farklı sistemleri deniyoruz. Bu nedenle göze hoş gelen bir futbol sergileyemediğimiz doğru. Pendikspor maçında bireysel hatalardan yediğimiz goller var. Hücumda yaptığımız pas tercihlerindeki hatalar nedeniyle yakaladığımız net gol pozisyonlarını tabelaya yansıtamadık. Eksiklerimizi çalışarak kapatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Pendikspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Hazırlık karşılaşmalarını skor gözetmeden ‘deney’ olarak gördüklerini belirten Soyak, bu nedenle antrenman programlarını bozmadan maç sabahı da antrenman yaptıklarını söyledi.

“FARKLI SİSTEMLER DENİYORUZ”

Hazırlık karşılaşmalarını bir anlamda yükleme olarak gördüğünü kaydeden Soyak, “Oyuncularımızın uygulamak istediğimiz sistemi kabul edip o sisteme uyum sağlamaları adına oynadığımız hazırlık karşılaşmalarının her biri bizim için önemli bir veri. Bu maçlarda benim için bazı kıstaslar var. Takımın boyu, kademe anlayışı, daraltmalar, mesafelerin kısalığı gibi önemli faktörleri bu maçlarda deniyoruz. Yeni bir takım olduğumuz için oyunsal formatımızı oturtma adına farklı sistemleri deniyoruz. Bu nedenle göze hoş gelen bir futbol sergileyemediğimiz doğru. Pendikspor maçında bireysel hatalardan yediğimiz goller var. Hücumda yaptığımız pas tercihlerindeki hatalar nedeniyle yakaladığımız net gol pozisyonlarını tabelaya yansıtamadık. Eksiklerimizi çalışarak kapatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.