Macbeth 4608 sanatseverle buluştu

Kocaeli 10.11.2019 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Macbeth 4608 sanatseverle buluştu

19 Ekim’de Kocaeli seyircisiyle buluşan Şehir Tiyatroları’nın yeni sezondaki ilk oyunu Macbeth, 9 temsil yaparak 4608 sanatseverle buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu; yeni sezonunun görkemli açılışının ardından sezona hızla devam ediyor. Macbeth adlı oyuna Kocaelili sanatseverler yoğun ilgi gösteriyor. Macbeth; yeni sezonun ilk oyunu olarak 19 Ekim’de Kocaeli seyircisiyle buluşmuştu. Şimdiye kadar, 9 temsil yapmış olan Macbeth’i, 4608 sanatsever izledi. Kocaeli seyircisinin Kocaeli Şehir Tiyatroları oyunlarından olan Guguk Kuşu ve Küheylan’dan tanıdığı Yunus Emre Bozdoğan’ın yönettiği Macbeth; hem rejisi, hem oyuncuların performansları ile büyük beğeni topluyor. Sanatseverlerin yoğun talebiyle, biletleri hızla tükenen Macbeth; Kasım ayını da kapalı gişe oynayacak. “ÇOK ETKİLEYİCİ BİR OYUNDU” Yeni sezonun ilk oyunu olan Macbeth’i izleyenler, oyunu ve oyunculukları çok beğendiklerini belirterek Şehir Tiyatroları’nın sergilediği tiyatro oyunlarının kaliteli olduğunu dile getirdi. Edebiyat öğretmeni Fatma Özseçkin, “Çok etkileyici bir oyundu. Kostümler de müzikler de özenle seçilmiş. Çok ağır bir metin olmasına rağmen oyun boyunca hiç oyundan düşmedim ve enerjimi kaybetmedim. Bir seyirci olarak sonuna kadar oyunun içinde kaldım. O yüzden emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. “MÜZİKLER VE IŞIKLAR İNANILMAZ KALİTELİYDİ” Oyun hakkındaki duygularını dile getiren Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu yönetim Kurulu üyesi Cengizhan Günesen, “W. Skeaspear oyunu olunca bizi zaten cezbediyor. Oyunculuk açısından müthiş bir performans sergilendi. Müzikler ışıklar inanılmaz kaliteliydi” diye konuştu. İstanbul’da hem oyunculuk hem de yönetmenlik yapan Burcu Salihoğlu ise duygularını; “Macbeth oyunu çok keyifliydi, tam anlamıyla tat aldık” diyerek dile getirdi.

19 Ekim’de Kocaeli seyircisiyle buluşan Şehir Tiyatroları’nın yeni sezondaki ilk oyunu Macbeth, 9 temsil yaparak 4608 sanatseverle buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu; yeni sezonunun görkemli açılışının ardından sezona hızla devam ediyor. Macbeth adlı oyuna Kocaelili sanatseverler yoğun ilgi gösteriyor. Macbeth; yeni sezonun ilk oyunu olarak 19 Ekim’de Kocaeli seyircisiyle buluşmuştu. Şimdiye kadar, 9 temsil yapmış olan Macbeth’i, 4608 sanatsever izledi. Kocaeli seyircisinin Kocaeli Şehir Tiyatroları oyunlarından olan Guguk Kuşu ve Küheylan’dan tanıdığı Yunus Emre Bozdoğan’ın yönettiği Macbeth; hem rejisi, hem oyuncuların performansları ile büyük beğeni topluyor. Sanatseverlerin yoğun talebiyle, biletleri hızla tükenen Macbeth; Kasım ayını da kapalı gişe oynayacak.

“ÇOK ETKİLEYİCİ BİR OYUNDU”

Yeni sezonun ilk oyunu olan Macbeth’i izleyenler, oyunu ve oyunculukları çok beğendiklerini belirterek Şehir Tiyatroları’nın sergilediği tiyatro oyunlarının kaliteli olduğunu dile getirdi. Edebiyat öğretmeni Fatma Özseçkin, “Çok etkileyici bir oyundu. Kostümler de müzikler de özenle seçilmiş. Çok ağır bir metin olmasına rağmen oyun boyunca hiç oyundan düşmedim ve enerjimi kaybetmedim. Bir seyirci olarak sonuna kadar oyunun içinde kaldım. O yüzden emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

“MÜZİKLER VE IŞIKLAR İNANILMAZ KALİTELİYDİ”

Oyun hakkındaki duygularını dile getiren Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu yönetim Kurulu üyesi Cengizhan Günesen, “W. Skeaspear oyunu olunca bizi zaten cezbediyor. Oyunculuk açısından müthiş bir performans sergilendi. Müzikler ışıklar inanılmaz kaliteliydi” diye konuştu. İstanbul’da hem oyunculuk hem de yönetmenlik yapan Burcu Salihoğlu ise duygularını; “Macbeth oyunu çok keyifliydi, tam anlamıyla tat aldık” diyerek dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.