MAGİAD 2020'yi planladı!

Gebze 08.12.2019 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MAGİAD 2020'yi planladı!

Marmara Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu hafta sonunda bir araya gelerek 2020 yılında ki etkinlik ve faaliyet planlamasını gerçekleştirdi. 4 gündem maddesinden oluşan toplantıda öncelikle üye çalışmalarına hız verilmesi kararlaştırıldı. Murat Doğan başkanlığında gerçekleşen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Ayhan Naci Yılmaz'da misafir olarak katıldı ve yönetim kuruluna başarılar diledi. MAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Osmanoğlu'nun sahibi olduğu Binalibey'de düzenlenen toplantıda üye çalışmalarının yanı sıra 2020 yılında hayata geçmesi planlanan projeler masaya yatırıldı. MARMARA BÖLGESİ'NİN KALBİ GEBZE'DE ATACAK MAGİAD'A bağlı Yalova, Çanakkale, Tekirdağ, Bursa, Sakarya gibi illerde faaliyet gösteren girişimci işadamlarının Gebze'de bir araya gelmesi, Gebze'deki başta OSB'ler olmak üzere birçok iş tesisine yönelik gezilerin planlaması yine bu toplantıda karara bağlandı. Faaliyetin detaylandırılması bir sonraki yönetim kurulu toplantısında tek madde olarak görüşülecek. Ayrıca Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilere yönelik başta yarışma ve diğer faaliyetlerde planlanarak her ne kadar iş insanları platformu olsalar da eğitim, kültür ve sanatsal çalışmalarla toplumsal etkinliklerin artırılması gündeme geldi. Sempozyum, seminer, panel ve söyleşilerden oluşan birçok faaliyet MAGİAD toplantısında projelendirildi.

Marmara Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu hafta sonunda bir araya gelerek 2020 yılında ki etkinlik ve faaliyet planlamasını gerçekleştirdi. 4 gündem maddesinden oluşan toplantıda öncelikle üye çalışmalarına hız verilmesi kararlaştırıldı. Murat Doğan başkanlığında gerçekleşen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Ayhan Naci Yılmaz'da misafir olarak katıldı ve yönetim kuruluna başarılar diledi. MAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Osmanoğlu'nun sahibi olduğu Binalibey'de düzenlenen toplantıda üye çalışmalarının yanı sıra 2020 yılında hayata geçmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.

MARMARA BÖLGESİ'NİN KALBİ GEBZE'DE ATACAK

MAGİAD'A bağlı Yalova, Çanakkale, Tekirdağ, Bursa, Sakarya gibi illerde faaliyet gösteren girişimci işadamlarının Gebze'de bir araya gelmesi, Gebze'deki başta OSB'ler olmak üzere birçok iş tesisine yönelik gezilerin planlaması yine bu toplantıda karara bağlandı. Faaliyetin detaylandırılması bir sonraki yönetim kurulu toplantısında tek madde olarak görüşülecek. Ayrıca Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilere yönelik başta yarışma ve diğer faaliyetlerde planlanarak her ne kadar iş insanları platformu olsalar da eğitim, kültür ve sanatsal çalışmalarla toplumsal etkinliklerin artırılması gündeme geldi. Sempozyum, seminer, panel ve söyleşilerden oluşan birçok faaliyet MAGİAD toplantısında projelendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.