19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mahalle başkanları toplantıları bitti!

Siyaset 29.09.2019 - 16:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mahalle başkanları toplantıları bitti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçelerde danışma meclislerinin ardından mahalle başkanları toplantılarını da tamamladı. Dilovası’nda başlayan ve Derince’de tamamlanan mahalle başkanları toplantısı 11 gün sürdü. Ellibeş, bu toplantılarda 472 mahalle başkanıyla bir araya geldi. AK Parti İl Teşkilat Başkanı Av. Halit Çokan tarafından belirlenen programlara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları ve il başkan yardımcıları da katıldı. Ellibeş, mahalle başkanları toplantısıyla ilgili şunları söyledi: “Mahalle Başkanları toplantılarımız 17 Eylül Salı günü Dilovası ile başladı. 28 Eylül Cumartesi günü Derince’de sona erdi. Bilindiği üzere, geçen ay danışma meclislerimizi yapmıştık. 12 ilçenin tamamında büyük bir katılımla bu danışma meclislerimizi bitirdik. Orada teşkilatımızın dilek ve temennilerini dinlemiş, notlarımızı almıştık. Mahalle başkanları toplantılarımızı o ortamda unutulan, atladığımız veya daha sonra hatırlanan şeyler olabilir düşüncesiyle gerçekleştirdik. Aynı zamanda teşkilat çalışmalarımızda aksayan dişliler varsa bunları tespit ettik. SORUNSUZ GEÇTİ Bir kez daha teşkilatımızın bu kadar canlı ve güçlü olması bizim enerjimize enerji kattı. Aynı zamanda kısa sürede bütün ilçeleri kapsayan bu kadar yoğun programların sorunsuz gerçekleşmesinde emeği geçen başta Teşkilat Başkanlığımız olmak üze bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bununla birlikte her hafta yine bir ilçemizde esnaf ve teşkilat ziyaretleri, istişare toplantılarıyla milletimizle buluşmaya devam ettik. Türkiye’nin liderliğini ve Tayyip Erdoğan’ın küresel liderliğini bu konuşma ve sonrasında ortaya çıkan tepkiler ortaya koymuştur. Amerika’daki Müslüman toplulukların da, Ortadaoğu’da Pakistan’ın Filistin’in de umudu Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu bilinçle bizler görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçelerde danışma meclislerinin ardından mahalle başkanları toplantılarını da tamamladı. Dilovası’nda başlayan ve Derince’de tamamlanan mahalle başkanları toplantısı 11 gün sürdü. Ellibeş, bu toplantılarda 472 mahalle başkanıyla bir araya geldi. AK Parti İl Teşkilat Başkanı Av. Halit Çokan tarafından belirlenen programlara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları ve il başkan yardımcıları da katıldı. Ellibeş, mahalle başkanları toplantısıyla ilgili şunları söyledi: “Mahalle Başkanları toplantılarımız 17 Eylül Salı günü Dilovası ile başladı. 28 Eylül Cumartesi günü Derince’de sona erdi. Bilindiği üzere, geçen ay danışma meclislerimizi yapmıştık. 12 ilçenin tamamında büyük bir katılımla bu danışma meclislerimizi bitirdik. Orada teşkilatımızın dilek ve temennilerini dinlemiş, notlarımızı almıştık. Mahalle başkanları toplantılarımızı o ortamda unutulan, atladığımız veya daha sonra hatırlanan şeyler olabilir düşüncesiyle gerçekleştirdik. Aynı zamanda teşkilat çalışmalarımızda aksayan dişliler varsa bunları tespit ettik.

SORUNSUZ GEÇTİ

Bir kez daha teşkilatımızın bu kadar canlı ve güçlü olması bizim enerjimize enerji kattı. Aynı zamanda kısa sürede bütün ilçeleri kapsayan bu kadar yoğun programların sorunsuz gerçekleşmesinde emeği geçen başta Teşkilat Başkanlığımız olmak üze bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bununla birlikte her hafta yine bir ilçemizde esnaf ve teşkilat ziyaretleri, istişare toplantılarıyla milletimizle buluşmaya devam ettik. Türkiye’nin liderliğini ve Tayyip Erdoğan’ın küresel liderliğini bu konuşma ve sonrasında ortaya çıkan tepkiler ortaya koymuştur. Amerika’daki Müslüman toplulukların da, Ortadaoğu’da Pakistan’ın Filistin’in de umudu Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu bilinçle bizler görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.