Mahalle teşkilatları toplandı

Siyaset 07.02.2020 - 16:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mahalle teşkilatları toplandı

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı haftalık olağan mahalle toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun katılma sahne olan toplantı ilgi görürken parti çalışmaları, gelecek dönem konuları, yerel ve genel gündem ve yapılan faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı haftalık olağan mahalle toplantısını gerçekleştirdi. Partililerin ilgi gösterdiği toplantıda, mahalle çalışmaları üzerinde duruldu. Ayrıca, parti çalışmaları, gelecek dönem konuları, yerel ve genel gündem ve yapılan faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Partililerin ilgi gösterdiği toplantıda gelecek dönem çalışmaları da konuşulurken partililer enerji kesmeden yola devam edeceklerini kaydettiler. BİRLİK MESAJI VERDİLER Mahalle teşkilatlarının karşılıklı görüşlerini ifade ettikleri programda mahalleler üzerinde yapılan ve yapılması gereken projeler ifade edildi. Soğuk havaya karşın ilgi gören toplantıda AK Partililer, mahalle teşkilatları olarak izlenecek olan program ve yolları konuştular. Gelecek haftaki toplantıda yeniden bir araya gelecek olan partililer AK Parti mahalle teşkilatları olarak her zaman hedef 2023 düşüncesi ile hareket ettiklerini kaydederek birlik mesajı verdiler.      

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı haftalık olağan mahalle toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun katılma sahne olan toplantı ilgi görürken parti çalışmaları, gelecek dönem konuları, yerel ve genel gündem ve yapılan faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı haftalık olağan mahalle toplantısını gerçekleştirdi. Partililerin ilgi gösterdiği toplantıda, mahalle çalışmaları üzerinde duruldu. Ayrıca, parti çalışmaları, gelecek dönem konuları, yerel ve genel gündem ve yapılan faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Partililerin ilgi gösterdiği toplantıda gelecek dönem çalışmaları da konuşulurken partililer enerji kesmeden yola devam edeceklerini kaydettiler.

BİRLİK MESAJI VERDİLER

Mahalle teşkilatlarının karşılıklı görüşlerini ifade ettikleri programda mahalleler üzerinde yapılan ve yapılması gereken projeler ifade edildi. Soğuk havaya karşın ilgi gören toplantıda AK Partililer, mahalle teşkilatları olarak izlenecek olan program ve yolları konuştular. Gelecek haftaki toplantıda yeniden bir araya gelecek olan partililer AK Parti mahalle teşkilatları olarak her zaman hedef 2023 düşüncesi ile hareket ettiklerini kaydederek birlik mesajı verdiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.