19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mahalle toplantıları Dilovası’ndan başlayacak!

Dilovası 15.09.2019 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mahalle toplantıları Dilovası’ndan başlayacak!

AK Parti Kocaeli’nin mahalle başkanları toplantısı 17 Eylül Salı günü (yarın) Dilovası’nda başlayacak.  AK Parti’de, yoğun tempo Genişletilmiş 105.İl İstişare Toplantısı’ndan sonra da devam edecek. AK parti İl BaşkanI Mehmet Ellibeş, her hafta ilçe ziyaretleri, esnaf ve halk buluşmalarının yanı sıra bu haftadan itibaren mahalle başkanları toplantısına başlayacak. AK Parti Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan başkanlığındaki komisyon tarafından hazırlanan mahalle başkanları toplantısı 17 Eylül Salı günü Dilovası’nda başlayacak.  17 Eylül Salı Dilovası  21 Eylül Cumartesi Gebze  21 Eylül Cumartesi Çayırova 21 Eylül Cumartesi Darıca

AK Parti Kocaeli’nin mahalle başkanları toplantısı 17 Eylül Salı günü (yarın) Dilovası’nda başlayacak.  AK Parti’de, yoğun tempo Genişletilmiş 105.İl İstişare Toplantısı’ndan sonra da devam edecek. AK parti İl BaşkanI Mehmet Ellibeş, her hafta ilçe ziyaretleri, esnaf ve halk buluşmalarının yanı sıra bu haftadan itibaren mahalle başkanları toplantısına başlayacak. AK Parti Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan başkanlığındaki komisyon tarafından hazırlanan mahalle başkanları toplantısı 17 Eylül Salı günü Dilovası’nda başlayacak. 
17 Eylül Salı Dilovası 
21 Eylül Cumartesi Gebze 
21 Eylül Cumartesi Çayırova
21 Eylül Cumartesi Darıca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.