19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mahmut Civelek Deva Partisi için ne dedi?

Siyaset 23.06.2020 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mahmut Civelek Deva Partisi için ne dedi?

AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, isminin siyasi kulislerde DEVA Partisi ile yan yana getirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.   Eski İl Başkanı Mahmut Civelek, DEVA Partisi ve siyasi hayatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Civelek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “DEVA Partisi geçtiğimiz hafta 20 kişilik bir mülakat ekibi oluşturmuşlar. Beni o şekilde davet etmediler. Ben de AK Parti’nin tüm programlarına katılırım. İsminin önünde önceki dönem il başkanı yazan biri olarak değişik fikirlerin içine girmiş değilim. Başından beri söyledim. Gelecek Partisinden bir şey olmayacağını her zaman söyledim. DEVA Partisinden dolayı Ali Babacan’dan dolayı belki de Nihat Ergün’den dolayı ki kendisini takdir ederiz, bakanlığında da güzel hizmetler yapmıştır. GÖZ KIRPTIĞIMIZ BİR PARTİ YOK Onların DEVA Partisinden memleket için bir şeyler olabilir diye söyledim. Düşündüm. Bugün için siyasette bir makamı işgal etmediğim için her birisini izliyorum. Şu bir gerçek ki ben önceki dönem il başkanıyım. Bizim virgüllü işlerimiz yoktur. Noktalı işlerimiz vardır. Varsa vardır, yoksa yoktur. AK Partiden başka görüştüğümüz göz kırptığımız bir parti yoktur. Ben göz kırpmam, ima etmem. Bir tarafa monte olmam. Ben işime bakarım. Benim işim düzgün bir şekilde, yarın öbür gün hesabını verebileceğim şekilde siyasetimi yapmaktır. BİZİM DIŞIMIZDA OLAN ŞEYLER Bunun en iyi örneklerinden biri de dört yıl boyunca teşkilat başkanı olarak yaptığım hizmetlerdir. Bugün siz Kocaeli’de teşkilatçılara sorduğunuz zaman en net cevaplarını alırsınız. Tabi DEVA Partisini teşkilatlandıranlar şöyle düşünüyor olabilir; bu işi Kocaeli’de en iyi kim toparlayabilir diye bakıyorlardır. Benim ismimi de zikrediyor olabilirler. Bunlar tamamen bizim dışımızda olan şeyler. Bunlar dedikodudan öteye şeyler değildir.  HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM Kocaeli’de Mehmet Ellibeş ağabeyimiz iyi bir teşkilatçı. Ağabeylik rolünü iyi uyguluyor. Hakkını teslim etmek lazım. Benim kast ettiğim Türkiye ölçeğidir. Bazı atamaları anlamakta güçlük çekiyorum. Bu Kocaeli ile ilgili bir durum değil. Biz sözü özü bir insanlarız. Ben gönlüme oturmayan bir şeye her şey on numara diyemem. Benim gönlüme oturmayan başka insanların da gönlüne oturmuyor.”

AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, isminin siyasi kulislerde DEVA Partisi ile yan yana getirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.  
Eski İl Başkanı Mahmut Civelek, DEVA Partisi ve siyasi hayatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Civelek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “DEVA Partisi geçtiğimiz hafta 20 kişilik bir mülakat ekibi oluşturmuşlar. Beni o şekilde davet etmediler. Ben de AK Parti’nin tüm programlarına katılırım. İsminin önünde önceki dönem il başkanı yazan biri olarak değişik fikirlerin içine girmiş değilim. Başından beri söyledim. Gelecek Partisinden bir şey olmayacağını her zaman söyledim. DEVA Partisinden dolayı Ali Babacan’dan dolayı belki de Nihat Ergün’den dolayı ki kendisini takdir ederiz, bakanlığında da güzel hizmetler yapmıştır.


GÖZ KIRPTIĞIMIZ BİR PARTİ YOK
Onların DEVA Partisinden memleket için bir şeyler olabilir diye söyledim. Düşündüm. Bugün için siyasette bir makamı işgal etmediğim için her birisini izliyorum. Şu bir gerçek ki ben önceki dönem il başkanıyım. Bizim virgüllü işlerimiz yoktur. Noktalı işlerimiz vardır. Varsa vardır, yoksa yoktur. AK Partiden başka görüştüğümüz göz kırptığımız bir parti yoktur. Ben göz kırpmam, ima etmem. Bir tarafa monte olmam. Ben işime bakarım. Benim işim düzgün bir şekilde, yarın öbür gün hesabını verebileceğim şekilde siyasetimi yapmaktır.


BİZİM DIŞIMIZDA OLAN ŞEYLER
Bunun en iyi örneklerinden biri de dört yıl boyunca teşkilat başkanı olarak yaptığım hizmetlerdir. Bugün siz Kocaeli’de teşkilatçılara sorduğunuz zaman en net cevaplarını alırsınız. Tabi DEVA Partisini teşkilatlandıranlar şöyle düşünüyor olabilir; bu işi Kocaeli’de en iyi kim toparlayabilir diye bakıyorlardır. Benim ismimi de zikrediyor olabilirler. Bunlar tamamen bizim dışımızda olan şeyler. Bunlar dedikodudan öteye şeyler değildir. 


HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM
Kocaeli’de Mehmet Ellibeş ağabeyimiz iyi bir teşkilatçı. Ağabeylik rolünü iyi uyguluyor. Hakkını teslim etmek lazım. Benim kast ettiğim Türkiye ölçeğidir. Bazı atamaları anlamakta güçlük çekiyorum. Bu Kocaeli ile ilgili bir durum değil. Biz sözü özü bir insanlarız. Ben gönlüme oturmayan bir şeye her şey on numara diyemem. Benim gönlüme oturmayan başka insanların da gönlüne oturmuyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.