MARDİN’DEN KOCAELİ’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Kocaeli 22.08.2017 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MARDİN’DEN KOCAELİ’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve ekibi, Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve Yönetimini ilimizde misafir ediyor.

AK Parti Genel Merkezi’nin ‘Gönül Köprüsü Projesi’ kapsamında, AK Parti Kocaeli, Mardin ile kardeş şehir olmuştu. Geçtiğimiz aylarda Ak Parti Kocaeli Yönetimi bir Heyet oluşturarak Mardin’e ziyaretler yapmış, yardımlar götürmüş ve ilimizden Mardin’e gönül köprüsü kurmuştu.  Bu kapsamda, ilimize gelen Mardin Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve yönetimi 3 gün boyunca, ilimizde misafir edilecek. ‘KAPILARIMIZ KARDEŞ İLİMİZE AÇIK’ AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, bu ziyarette, çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunacaklarını ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunacaklarının bilgisini vererek, “Mardin ekibini ilimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Kapılarımız her zaman kardeş ilimize açıktır. Yaptığımız istişarelerde birbirimize aktardıklarımızla tecrübelerimizi daha da geliştirerek, ülkemizin birliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. ‘BİRLİĞİMİZ HERKESE ÖRNEK OLSUN’ Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu da ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Başkan Serpil Yılmaz ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Kocaeli Teşkilatı her zaman örnek bir teşkilat olmuştur. Deneyimlerinden faydalanmak ve çalışmalarımıza yenilikler katmak için bilgiler ediniyoruz. Amacımız her zaman öncelikle Ülkemize faydalı olmak, Kocaeli’li kardeşlerimizle olan birliğimiz herkese örnek olsun” dedi. 
AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve ekibi, Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve Yönetimini ilimizde misafir ediyor.

AK Parti Genel Merkezi’nin ‘Gönül Köprüsü Projesi’ kapsamında, AK Parti Kocaeli, Mardin ile kardeş şehir olmuştu. Geçtiğimiz aylarda Ak Parti Kocaeli Yönetimi bir Heyet oluşturarak Mardin’e ziyaretler yapmış, yardımlar götürmüş ve ilimizden Mardin’e gönül köprüsü kurmuştu.  Bu kapsamda, ilimize gelen Mardin Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve yönetimi 3 gün boyunca, ilimizde misafir edilecek.

‘KAPILARIMIZ KARDEŞ İLİMİZE AÇIK’

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, bu ziyarette, çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunacaklarını ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunacaklarının bilgisini vererek, “Mardin ekibini ilimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Kapılarımız her zaman kardeş ilimize açıktır. Yaptığımız istişarelerde birbirimize aktardıklarımızla tecrübelerimizi daha da geliştirerek, ülkemizin birliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘BİRLİĞİMİZ HERKESE ÖRNEK OLSUN’

Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu da ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Başkan Serpil Yılmaz ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Kocaeli Teşkilatı her zaman örnek bir teşkilat olmuştur. Deneyimlerinden faydalanmak ve çalışmalarımıza yenilikler katmak için bilgiler ediniyoruz. Amacımız her zaman öncelikle Ülkemize faydalı olmak, Kocaeli’li kardeşlerimizle olan birliğimiz herkese örnek olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.