MARMARA VE EGE BÖLGESİNİ KORKUTAN DEPREM

12.06.2017 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MARMARA VE EGE BÖLGESİNİ KORKUTAN DEPREM

Marmara ve Ege'de deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin Ege Denizi'nde 6.3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan 6.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı İzmir, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa’da da hissedildi. AFAD ise, depremin büyüklüğünü 6.3 olarak duyurdu. Marmara ve Ege'de deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin Ege Denizi'nde 6.3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Açıklama yapan Karaburun Kaymakamı, 'Bize ulaşan bir can kaybı yok' bilgisini verdi. Karaburun'da 4.9 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.  

Marmara ve Ege'de deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin Ege Denizi'nde 6.3 büyüklüğünde olduğu bildirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan 6.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı İzmir, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa’da da hissedildi. AFAD ise, depremin büyüklüğünü 6.3 olarak duyurdu.

Marmara ve Ege'de deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin Ege Denizi'nde 6.3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Açıklama yapan Karaburun Kaymakamı, 'Bize ulaşan bir can kaybı yok' bilgisini verdi. Karaburun'da 4.9 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.