Martı’nın Geleceği Çok Parlak!

Spor 20.02.2018 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Martı’nın Geleceği Çok Parlak!

Bölgemizin yeni kurulan kulüplerinden Darıca Kültür ve Martıspor’da yönetim kurulu, sezona 3’te 3 ile başlayan teknik heyet ve futbolcuları akşam yemeğinde ağırlarken, Kulüp Başkanı Özgür Agin daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Sezona 3’te 3 yaparak başlayan 2.Küme ekiplerinden Darıca Kültür ve Martıspor, önceki akşam saatlerinde yemekte bir araya geldi. 2-1’lik Darıcaspor zaferinin ardından Ramada Hotel’de buluşan yönetim, teknik heyet ve futbolcuların morallerinin üst seviyede oluşu dikkatlerden kaçmadı. Futbolun içinde gelen deneyimli isimlerin kurduğu Martıspor, bölgemizin önde gelen yetenekli ve kaliteli futbolcularla 1.Küme için mücadele ediyor.     Başkan Özgür Agin, masaları tek tek dolaşarak futbolcularla yakından ilgilendi.     Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bir arada oturdu.   AGİN: NELER YAPABİLECEĞİNİZİ GÖSTERDİNİZ Ramada Hotel’de düzenlenen akşam yemeğine Kulüp Başkanı Özgür Agin, Teknik Direktör Nihat Tan, kulüp yöneticilerinden Mehmet yılmaz, Uğur Kökçü, Bülent Çoban ve Engin Kaya katıldı. Darıca Kültür ve Martıspor Başkanı Özgür Agin yemek sonrasına futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada, “Çok yeni bir takım olmamıza rağmen, kaliteniz ve karakterinizle neler yapabileceğinizi kısa sürede gösterdiniz. Zaman geçtikçe daha da kaynaşarak kulübümüzü çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. İnşallah başka 3’lü bir seri sonrasında da bir araya geliriz.  Hepinize katılımlarınız için teşekkür ederim.” dedi.      Başkan Özgür Agin’in futbolcularla olan yakın diyalogu dikkat çekti.
Bölgemizin yeni kurulan kulüplerinden Darıca Kültür ve Martıspor’da yönetim kurulu, sezona 3’te 3 ile başlayan teknik heyet ve futbolcuları akşam yemeğinde ağırlarken, Kulüp Başkanı Özgür Agin daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Sezona 3’te 3 yaparak başlayan 2.Küme ekiplerinden Darıca Kültür ve Martıspor, önceki akşam saatlerinde yemekte bir araya geldi. 2-1’lik Darıcaspor zaferinin ardından Ramada Hotel’de buluşan yönetim, teknik heyet ve futbolcuların morallerinin üst seviyede oluşu dikkatlerden kaçmadı. Futbolun içinde gelen deneyimli isimlerin kurduğu Martıspor, bölgemizin önde gelen yetenekli ve kaliteli futbolcularla 1.Küme için mücadele ediyor.

 

 

Başkan Özgür Agin, masaları tek tek dolaşarak futbolcularla yakından ilgilendi.

 

 

Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bir arada oturdu.

 

AGİN: NELER YAPABİLECEĞİNİZİ GÖSTERDİNİZ

Ramada Hotel’de düzenlenen akşam yemeğine Kulüp Başkanı Özgür Agin, Teknik Direktör Nihat Tan, kulüp yöneticilerinden Mehmet yılmaz, Uğur Kökçü, Bülent Çoban ve Engin Kaya katıldı. Darıca Kültür ve Martıspor Başkanı Özgür Agin yemek sonrasına futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada, “Çok yeni bir takım olmamıza rağmen, kaliteniz ve karakterinizle neler yapabileceğinizi kısa sürede gösterdiniz. Zaman geçtikçe daha da kaynaşarak kulübümüzü çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. İnşallah başka 3’lü bir seri sonrasında da bir araya geliriz.  Hepinize katılımlarınız için teşekkür ederim.” dedi. 

 

 

Başkan Özgür Agin’in futbolcularla olan yakın diyalogu dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.