Martı Süper Lig’e uçtu!

Spor 03.02.2019 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Martı Süper Lig’e uçtu!

DARICA MARTISPOR 2 SEZONDA 2 ŞAMPİYONLUK YAŞAYARAK TARİH YAZDI

Darıca Martıspor efsanesi artık Süper Amatör Lig’de… 2017’de yeni bir oluşum ile ayağa kalkarak şahlanan Martıspor, 1.Amatör Küme Play-Off final maçında 1937 Sekaspor’u sahadan silerek 8-0’lık skorla adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı. 1. Amatör Lig Play-Off final maçında 2017’de kurulan Darıca Kültür Martı Spor ile Kocaeli 1937 Seka, Derince Suni Çim Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 8-0 kazanan Darıca Kültür ve Martı adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı.  KALECİ AKIN DEVLEŞTİ Zorlu mücadeleyi Birtan Yavuz, Okan Oral ve Deniz Duman hakem üçlüsü başarı ile yönetti. Mücadelenin ilk 10 dakikasında Seka iki mutlak gol kaçırırken, Darıca Kültür Martı’nın genç kalecisi Akın Açıkgöz müthiş kurtarışlar yaparak Seka’nın öne geçmesine engel oldu. 13. dakikada temsilcimiz Martıspor golü buldu. Atak yönü sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda topa çok iyi yükselen ve kafası ile vuran Kaptan Levent perdeyi açan isim oldu. MARTI İLK YARIDA FİŞİ ÇEKTİ Golden 2 dakika sonra bu kez sahneye çıkan isim Enes’ti. Başarılı kanat oyuncusu şık bir son vuruşla farkı 2’ye çıkardı. Darıca’nın tecrübeli ismi Mehmet Yılmaz (Şifo) 30 ve 31. dakikalarda usta işi 2 gol sonrasında skoru 4-0’a getirdi. Kaptan Levent 37’de çok klas bir vuruşla farkı 5’e çıkardı. 2. golün sahibi Enes 43’te rakibinden topu söktü ve kaleci Kaan’ın yanından topu ağlara gönderdi. (6-0) İlk yarının son anlarında İbrahim aşırtma vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve ilk yarının sonucunu belirledi: 7-0 BİR BUÇUK YILDA 2 ŞAMPİYONLUK Bir bakıma ilk yarıda işi bitiren Darıca Martıspor ekibinde oyuna 63’te giren Oğuzhan 8 dakika sonra 71’de kariyerinin en kolay golünü attı ve maçın skorunu tayin etti. Kalan sürede takımlar atak yapmadı ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmayı 8-0 kazanan Darıca Kültür ve Martı Spor adını Süper Amatör Ligi’ne yazdırdı. Sadece 2 yıl önce yani 2017’de kurulan Darıca Kültür ve Martıspor, 2019 Şubat’ında adını Süper Amatör Lig’e yazdırarak çok önemli bir başarının sahibi oldu.
DARICA MARTISPOR 2 SEZONDA 2 ŞAMPİYONLUK YAŞAYARAK TARİH YAZDI

Darıca Martıspor efsanesi artık Süper Amatör Lig’de… 2017’de yeni bir oluşum ile ayağa kalkarak şahlanan Martıspor, 1.Amatör Küme Play-Off final maçında 1937 Sekaspor’u sahadan silerek 8-0’lık skorla adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı.

1. Amatör Lig Play-Off final maçında 2017’de kurulan Darıca Kültür Martı Spor ile Kocaeli 1937 Seka, Derince Suni Çim Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 8-0 kazanan Darıca Kültür ve Martı adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı. 

KALECİ AKIN DEVLEŞTİ

Zorlu mücadeleyi Birtan Yavuz, Okan Oral ve Deniz Duman hakem üçlüsü başarı ile yönetti. Mücadelenin ilk 10 dakikasında Seka iki mutlak gol kaçırırken, Darıca Kültür Martı’nın genç kalecisi Akın Açıkgöz müthiş kurtarışlar yaparak Seka’nın öne geçmesine engel oldu. 13. dakikada temsilcimiz Martıspor golü buldu. Atak yönü sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda topa çok iyi yükselen ve kafası ile vuran Kaptan Levent perdeyi açan isim oldu.

MARTI İLK YARIDA FİŞİ ÇEKTİ

Golden 2 dakika sonra bu kez sahneye çıkan isim Enes’ti. Başarılı kanat oyuncusu şık bir son vuruşla farkı 2’ye çıkardı. Darıca’nın tecrübeli ismi Mehmet Yılmaz (Şifo) 30 ve 31. dakikalarda usta işi 2 gol sonrasında skoru 4-0’a getirdi. Kaptan Levent 37’de çok klas bir vuruşla farkı 5’e çıkardı. 2. golün sahibi Enes 43’te rakibinden topu söktü ve kaleci Kaan’ın yanından topu ağlara gönderdi. (6-0) İlk yarının son anlarında İbrahim aşırtma vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve ilk yarının sonucunu belirledi: 7-0

BİR BUÇUK YILDA 2 ŞAMPİYONLUK

Bir bakıma ilk yarıda işi bitiren Darıca Martıspor ekibinde oyuna 63’te giren Oğuzhan 8 dakika sonra 71’de kariyerinin en kolay golünü attı ve maçın skorunu tayin etti. Kalan sürede takımlar atak yapmadı ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmayı 8-0 kazanan Darıca Kültür ve Martı Spor adını Süper Amatör Ligi’ne yazdırdı. Sadece 2 yıl önce yani 2017’de kurulan Darıca Kültür ve Martıspor, 2019 Şubat’ında adını Süper Amatör Lig’e yazdırarak çok önemli bir başarının sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.