Martıspor için iftar vakti!

Spor 05.06.2018 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Martıspor için iftar vakti!

Bölge futbolumuzun tanınan ve sevilen isimlerinin bir araya gelerek örnek oluşumuyla yeniden hayat bulan Darıca Kültür Martıspor, yarın(Çarşamba) iftar yemeğinde bir araya gelecek. Kulüp Başkanı Özgür Agin’in işlerinin yoğunluğu sebebiyle istifa ettiği Martıspor’da, deyim yerindeyse işin mutfağında yetişen başarılı futbolculardan oluşan donanımlı yönetim ilk sezonunda şampiyonluğa uzanarak büyük bir övgüyü hak etti. ESKİ SPORCU VE YÖNETİCİLER İFTARA DAVETLİ Gelecek sezon 1.Küme’de mücadele edecek olan Darıca temsilcisi, yarın kulüp lokalinde gerçekleşecek olan iftar yemeğine kuruluşu 1954’e dayanan Martıspor’a emek vermiş sporcu ve yöneticileri de davet etti. Ahde vefa örneği gösteren Martıspor yönetimi, önümüzdeki günlerde yeni başkanını belirleyerek yeni sezona güçlü ve iddialı girmeyi hedefliyor.

Bölge futbolumuzun tanınan ve sevilen isimlerinin bir araya gelerek örnek oluşumuyla yeniden hayat bulan Darıca Kültür Martıspor, yarın(Çarşamba) iftar yemeğinde bir araya gelecek. Kulüp Başkanı Özgür Agin’in işlerinin yoğunluğu sebebiyle istifa ettiği Martıspor’da, deyim yerindeyse işin mutfağında yetişen başarılı futbolculardan oluşan donanımlı yönetim ilk sezonunda şampiyonluğa uzanarak büyük bir övgüyü hak etti.

ESKİ SPORCU VE YÖNETİCİLER İFTARA DAVETLİ

Gelecek sezon 1.Küme’de mücadele edecek olan Darıca temsilcisi, yarın kulüp lokalinde gerçekleşecek olan iftar yemeğine kuruluşu 1954’e dayanan Martıspor’a emek vermiş sporcu ve yöneticileri de davet etti. Ahde vefa örneği gösteren Martıspor yönetimi, önümüzdeki günlerde yeni başkanını belirleyerek yeni sezona güçlü ve iddialı girmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.