Marwa Hotel’de rakip bekleniyor!

Spor 19.06.2018 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Marwa Hotel’de rakip bekleniyor!

Türkiye Şampiyonası 2.Tur ayağında bölgemizi Eskişehir Grup Merkezi’nde temsil edecek olan Çayırovaspor U-17 takımının rakipleri dün Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu.

Türkiye Şampiyonası 2.Tur ayağında bölgemizi Eskişehir Grup Merkezi’nde temsil edecek olan Çayırovaspor U-17 takımının rakipleri dün Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz, İstanbul Gürpınar ve Bartınspor ile aynı grupta mücadele edecek. BARTIN-GÜRPINAR GALİBİ Tüm maçların Üniversitesi Evleri Sahası’nda oynanacağı şampiyonadaki ilk günü BAY geçecek olan Çayırovaspor U-17 takımı, bugün saat 18.00’da oynanacak olan Bartınspor-Gürpınar maçının mağlubuyla yarın karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin beraberlikle sonuçlanması halinde ise Çayırovaspor ‘un rakibi Gürpınar olacak. FİNAL MAÇI CUMA GÜNÜ Temsilcimiz grubunu lider tamamladığı takdirde, Güngören, Sakarya Harb-iş ve Gönen Belediyespor takımlarının yer aldığı diğer 3’lü grubun lideri ile 22 Haziran Cuma günü finalde karşılaşacak. Bugün Eskişehir Marwa Hotel’de kampa girecek olan Birol Köksal’ın öğrencileri, rakiplerinin maç sonucunu bekleyecek.
Türkiye Şampiyonası 2.Tur ayağında bölgemizi Eskişehir Grup Merkezi’nde temsil edecek olan Çayırovaspor U-17 takımının rakipleri dün Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu.

Türkiye Şampiyonası 2.Tur ayağında bölgemizi Eskişehir Grup Merkezi’nde temsil edecek olan Çayırovaspor U-17 takımının rakipleri dün Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz, İstanbul Gürpınar ve Bartınspor ile aynı grupta mücadele edecek.

BARTIN-GÜRPINAR GALİBİ

Tüm maçların Üniversitesi Evleri Sahası’nda oynanacağı şampiyonadaki ilk günü BAY geçecek olan Çayırovaspor U-17 takımı, bugün saat 18.00’da oynanacak olan Bartınspor-Gürpınar maçının mağlubuyla yarın karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin beraberlikle sonuçlanması halinde ise Çayırovaspor ‘un rakibi Gürpınar olacak.

FİNAL MAÇI CUMA GÜNÜ

Temsilcimiz grubunu lider tamamladığı takdirde, Güngören, Sakarya Harb-iş ve Gönen Belediyespor takımlarının yer aldığı diğer 3’lü grubun lideri ile 22 Haziran Cuma günü finalde karşılaşacak. Bugün Eskişehir Marwa Hotel’de kampa girecek olan Birol Köksal’ın öğrencileri, rakiplerinin maç sonucunu bekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.