Maske konusunda sınıfta kaldılar

Siyaset 07.05.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Maske konusunda sınıfta kaldılar

Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, gazetemize konuştu. Salgın dönemi boyunca maske dağıtımı konusunda hükümetin iyi bir sınav veremediğini kaydeden Aydemir, “Madem maske parayla satılacaktı en başından beri böyle yapılsaydı” dedi. HERKES GİDER PARAYLA ALIRDI Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, gazetemizin sorularını yanıtladı. Aydemir, hükümetin vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı konusunda iyi bir sınav veremediğini kaydetti. Başkan Aydemir, “Beş tane maskeyi bile vatandaşa veremeyen bir anlayış karşımızda. Madem maske parayla satılacaktı, neden daha önce bu yasaklandı? Herkes gidip parayla kendi maskesini alsaydı. Bir öyle bir böyle gündem değişti, maskeyi bile veremediler” dedi. YARDIMIN VE DESTEĞİN PARTİSİ OLMAZ Siyasette muhalefete yönelik iktidar tarafından kullanılan sert ve ayrıştırıcı bir dil olduğunu kaydeden Başkan Kerem Aydemir, “Sevgi diline, barış diline ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Salgın süresini ve Ramazan ayını bu anlayışla geçirmeliyiz. Bizler de vatandaşımız için yerelde olsun genelde olsun yardım eli uzatıyoruz. Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Yardımın, erzağın, kolinin siyaseti olmaz. Vatandaşa yapılan desteğin partisi ya da ideolojisi olmaz” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, gazetemize konuştu. Salgın dönemi boyunca maske dağıtımı konusunda hükümetin iyi bir sınav veremediğini kaydeden Aydemir, “Madem maske parayla satılacaktı en başından beri böyle yapılsaydı” dedi.

HERKES GİDER PARAYLA ALIRDI

Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, gazetemizin sorularını yanıtladı. Aydemir, hükümetin vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı konusunda iyi bir sınav veremediğini kaydetti. Başkan Aydemir, “Beş tane maskeyi bile vatandaşa veremeyen bir anlayış karşımızda. Madem maske parayla satılacaktı, neden daha önce bu yasaklandı? Herkes gidip parayla kendi maskesini alsaydı. Bir öyle bir böyle gündem değişti, maskeyi bile veremediler” dedi.

YARDIMIN VE DESTEĞİN PARTİSİ OLMAZ

Siyasette muhalefete yönelik iktidar tarafından kullanılan sert ve ayrıştırıcı bir dil olduğunu kaydeden Başkan Kerem Aydemir, “Sevgi diline, barış diline ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Salgın süresini ve Ramazan ayını bu anlayışla geçirmeliyiz. Bizler de vatandaşımız için yerelde olsun genelde olsun yardım eli uzatıyoruz. Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Yardımın, erzağın, kolinin siyaseti olmaz. Vatandaşa yapılan desteğin partisi ya da ideolojisi olmaz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.