19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Matematik şampiyonlarına ÖDÜLLER BAŞKAN KÖŞKER’DEN

Gebze 11.05.2016 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Matematik şampiyonlarına ÖDÜLLER BAŞKAN KÖŞKER’DEN

Emlak Konut Ortaokulu’nda düzenlenen matematik olimpiyatında dereceye giren geleceğin matematik dehalarına ödüllerini, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker takdim etti

Geleceğin matematik dehalarına ödüller Başkan Köşker’den. Emlak Konut Ortaokulu’nda düzenlenen GEKMO Matematik Olimpiyatı’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. Törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdulkadir Öz, okul müdürleri ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Emlak Konutları İlkokulu Müdürü Harun Özkan, desteklerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel’e teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel konuşmasına eğitim ve kültüre desteklerinden dolayı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ederek başladı. Demirel, “Biz bir başlangıç yaptık. İnşallah gelecek sene başka bir okulumuz matematik olimpiyatında olduğu gibi başka bir alanda da yapacağız” dedi. EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK Gençlerin ülkenin güvencesi ve geleceğin teminatı olduğuna değinen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Gençler bizim için çok kıymetli. Onlar bizim yarınlarımız ve yarınlarımızın daha aydınlık olması için elimizden geleni yapmalıyız. Gebze Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanındayız. Eğitim ve kültür faaliyetlerinde belediye olarak her zaman yanlarındayız, destek oluyoruz.  Olmaya da devam edeceğiz. Matematik sadece fen Bilimlerin de değil insanların sosyal hayatında da oldukça önemli. Bu bağlamda dereceye giren öğrencilerimiz tebrik ediyor giremeyen öğrencilerimize de daha çok çalışmalarını öneriyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyeleri takdim edildi.
Emlak Konut Ortaokulu’nda düzenlenen matematik olimpiyatında dereceye giren geleceğin matematik dehalarına ödüllerini, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker takdim etti

Geleceğin matematik dehalarına ödüller Başkan Köşker’den. Emlak Konut Ortaokulu’nda düzenlenen GEKMO Matematik Olimpiyatı’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. Törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Abdulkadir Öz, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Emlak Konutları İlkokulu Müdürü Harun Özkan, desteklerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel’e teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel konuşmasına eğitim ve kültüre desteklerinden dolayı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ederek başladı. Demirel, “Biz bir başlangıç yaptık. İnşallah gelecek sene başka bir okulumuz matematik olimpiyatında olduğu gibi başka bir alanda da yapacağız” dedi.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Gençlerin ülkenin güvencesi ve geleceğin teminatı olduğuna değinen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Gençler bizim için çok kıymetli. Onlar bizim yarınlarımız ve yarınlarımızın daha aydınlık olması için elimizden geleni yapmalıyız. Gebze Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanındayız. Eğitim ve kültür faaliyetlerinde belediye olarak her zaman yanlarındayız, destek oluyoruz.  Olmaya da devam edeceğiz. Matematik sadece fen Bilimlerin de değil insanların sosyal hayatında da oldukça önemli. Bu bağlamda dereceye giren öğrencilerimiz tebrik ediyor giremeyen öğrencilerimize de daha çok çalışmalarını öneriyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.