Mavi Ödüller Sahiplerini Buldu

Darıca 12.06.2018 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mavi Ödüller Sahiplerini Buldu

Yaşlılar Derneği’nin düzenlediği ‘Gönül Köprüsü’ projesinde okullar arası yapılan yarışmada dereceye giren okulların hediyeleri ve teşekkür plaketleri, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından verildi.

Öğrencilere çevre bilincinin aşılanması, toplanan kapakların milli ekonomi adına geri dönüşümü, toplanan kapakların geri dönüşümü ile elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi ailelerin üniversite çağındaki çocukları için burs olması gibi birçok yönü olan Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesinde bu yıl okullar arası bir yarışma düzenlendi. Yarışma gereği en çok kapak toplayan 3 okuldan birinci olana bir projeksiyon cihazı, ikinci ve üçüncü olan okullara da kırtasiye desteği yapacaklarını ilan eden Yaşlılar Derneği, dönem sonuna kadar toplanan kapakları tartarak dereceye giren okulları belirledi. TEŞEKKÜR EDERİZ Dereceye giren okullara ödüllerini Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz verdi. 950 kg mavi kapak ile projeksiyon cihazını hak eden Öğretmen Füsun Erdemir SMTAL, 400 kg ile Darıca İ.H.O.O ve 280 kg ile Seymen Koleji takip etti. Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Projemize amaçları doğrultusunda destek olan tüm katılımcı okullara, Şahıslara ve işletmelere ve kapaklarımızı en verimli şekilde değerlendirmemize destek olan geri dönüşüm firmamıza burs verdiğimiz üniversite öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.
Yaşlılar Derneği’nin düzenlediği ‘Gönül Köprüsü’ projesinde okullar arası yapılan yarışmada dereceye giren okulların hediyeleri ve teşekkür plaketleri, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından verildi.

Öğrencilere çevre bilincinin aşılanması, toplanan kapakların milli ekonomi adına geri dönüşümü, toplanan kapakların geri dönüşümü ile elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi ailelerin üniversite çağındaki çocukları için burs olması gibi birçok yönü olan Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesinde bu yıl okullar arası bir yarışma düzenlendi. Yarışma gereği en çok kapak toplayan 3 okuldan birinci olana bir projeksiyon cihazı, ikinci ve üçüncü olan okullara da kırtasiye desteği yapacaklarını ilan eden Yaşlılar Derneği, dönem sonuna kadar toplanan kapakları tartarak dereceye giren okulları belirledi.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Dereceye giren okullara ödüllerini Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz verdi. 950 kg mavi kapak ile projeksiyon cihazını hak eden Öğretmen Füsun Erdemir SMTAL, 400 kg ile Darıca İ.H.O.O ve 280 kg ile Seymen Koleji takip etti. Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Projemize amaçları doğrultusunda destek olan tüm katılımcı okullara, Şahıslara ve işletmelere ve kapaklarımızı en verimli şekilde değerlendirmemize destek olan geri dönüşüm firmamıza burs verdiğimiz üniversite öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.