Meclis Üyeleri yine kayboldu

Çayırova 24.11.2015 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meclis Üyeleri yine kayboldu

1 Kasım Genel Seçimler öncesindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programına rekor katılım gösteren Meclis Üyeleri aynı performansı 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve 24 Kasım Öğretmenler Günü programlarında gösteremeyince kulislerdeki sesler dikkat çekiciydi.

Seçim dönemi boyunca küçük büyük her türlü etkinlik, düğün, açılış, cenaze gibi programlara katılmaktan geri kalmayan Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, seçimin tamamlanmasının hemen ardından gerçekleşen 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve bugün kü 24 Kasım Öğretmenler Günü programında yer almadılar. Ak Parti adına sadece Filiz Ayyıldız'ın, CHP adına ise A.Kadir Honca ve Adem Kılıç'ın yer aldığı programda SP'den ise katılım sıfırdı. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Meclis Üyesi Fikriye Çelik, Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir olmak üzere Ak Parti'yi programda 3 kadın temsil etti.  BOSNA GEZİSİNDE KATILIM REKORU Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Gebze Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Bosna-Hersek seyahatine bir kaç isim dışında katılım rekoru kırarken aynı performansı özel gün katılım programlarında gösteremediler. Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğin yılda bir kez 10 dakika süren çelenk sunma programına, katılım göstermeyen Çayırovalı Belediye Meclis Üyeleri, öğretmenler tarafından üzüntü ile karşılandı.Öğretmenler, durumu "Seçim bitti. artık yorgan yandı ortaklık bozuldu." şeklinde kendi aralarında sohbet konusu yaptılar. Haber-Yorum: Adnan Ayvaz
1 Kasım Genel Seçimler öncesindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programına rekor katılım gösteren Meclis Üyeleri aynı performansı 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve 24 Kasım Öğretmenler Günü programlarında gösteremeyince kulislerdeki sesler dikkat çekiciydi.

Seçim dönemi boyunca küçük büyük her türlü etkinlik, düğün, açılış, cenaze gibi programlara katılmaktan geri kalmayan Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, seçimin tamamlanmasının hemen ardından gerçekleşen 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve bugün kü 24 Kasım Öğretmenler Günü programında yer almadılar. Ak Parti adına sadece Filiz Ayyıldız'ın, CHP adına ise A.Kadir Honca ve Adem Kılıç'ın yer aldığı programda SP'den ise katılım sıfırdı. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Meclis Üyesi Fikriye Çelik, Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir olmak üzere Ak Parti'yi programda 3 kadın temsil etti. 

BOSNA GEZİSİNDE KATILIM REKORU

Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Gebze Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Bosna-Hersek seyahatine bir kaç isim dışında katılım rekoru kırarken aynı performansı özel gün katılım programlarında gösteremediler. Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğin yılda bir kez 10 dakika süren çelenk sunma programına, katılım göstermeyen Çayırovalı Belediye Meclis Üyeleri, öğretmenler tarafından üzüntü ile karşılandı.Öğretmenler, durumu "Seçim bitti. artık yorgan yandı ortaklık bozuldu." şeklinde kendi aralarında sohbet konusu yaptılar.

Haber-Yorum: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.