GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Meclis üyesi Sarıtoprak'tan sağduyu çağrısı

Siyaset 28.03.2020 - 19:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meclis üyesi Sarıtoprak'tan sağduyu çağrısı

CHP Darıca Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak’tan corona virüs salgını nedeniyle sağduyu çağrısı geldi. Toplumun her kesimine çağrıda bulunan Sarıtoprak, “siyasi görüş gözetmeden, salgına karşı beraber mücadele etme zamanıdır, kişisel çıkarlar bir yana bırakılmalıdır” dedi.  TEK GÜNDEMİMİZ SALGIN OLMALI  CHP Darıca Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak’tan corona virüs salgını nedeniyle sağduyu çağrısı geldi. Sarıtoprak çağrısında “Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden corona virüsüne gün birlik olma ve siyaseti bir kenara bırakma günüdür. İnsanlar canıyla mücadele ederken bu konu üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmuyorum. İçerisinden geçtiğimiz bu zor günlerde hiçbir siyasi çıkar ve görüş gözetmeksizin hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Her şey siyaset değildir. Darıca’da siyasi erkân söz münakaşasına girerek bir yere varamaz. Ülkemiz virüse karşı kenetlenmişken, siyaset yaparak insanları ayrıştırmak virüse karşı mücadelede etkili bir yöntem değildir. Bu süreçte yalnızca vatandaşlarımıza nasıl destek oluruz düşüncesi ve yarışı içine girilmelidir. Kocaeli’nin üçüncü büyük ilçesi olan Darıca’da binlerce vatandaşlarımız geçim derdine düşmüşken siyaseti bir kenara bırakmalı, tüm siyasi partilerin temsilcileri bir araya gelmeli vatandaşların derdiyle dertlenmeli. Sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşımlarda bulunmamalı, birleştirici tavır sergilemeliyiz” şeklinde konuştu.

CHP Darıca Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak’tan corona virüs salgını nedeniyle sağduyu çağrısı geldi. Toplumun her kesimine çağrıda bulunan Sarıtoprak, “siyasi görüş gözetmeden, salgına karşı beraber mücadele etme zamanıdır, kişisel çıkarlar bir yana bırakılmalıdır” dedi. 

TEK GÜNDEMİMİZ SALGIN OLMALI 
CHP Darıca Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak’tan corona virüs salgını nedeniyle sağduyu çağrısı geldi. Sarıtoprak çağrısında “Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden corona virüsüne gün birlik olma ve siyaseti bir kenara bırakma günüdür. İnsanlar canıyla mücadele ederken bu konu üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmuyorum. İçerisinden geçtiğimiz bu zor günlerde hiçbir siyasi çıkar ve görüş gözetmeksizin hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Her şey siyaset değildir. Darıca’da siyasi erkân söz münakaşasına girerek bir yere varamaz. Ülkemiz virüse karşı kenetlenmişken, siyaset yaparak insanları ayrıştırmak virüse karşı mücadelede etkili bir yöntem değildir. Bu süreçte yalnızca vatandaşlarımıza nasıl destek oluruz düşüncesi ve yarışı içine girilmelidir. Kocaeli’nin üçüncü büyük ilçesi olan Darıca’da binlerce vatandaşlarımız geçim derdine düşmüşken siyaseti bir kenara bırakmalı, tüm siyasi partilerin temsilcileri bir araya gelmeli vatandaşların derdiyle dertlenmeli. Sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşımlarda bulunmamalı, birleştirici tavır sergilemeliyiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.