MEDIA MARKT, GEBZE CENTER AVM’DE

Gebze 30.09.2019 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MEDIA MARKT, GEBZE CENTER AVM’DE

Marka karması ve renkli etkinlikleriyle ziyaretçilerine özel bir yaşam alanı sunan Gebze Center AVM, Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ı ailesine kattı. FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Ocak 2019 tarihinde yönetim portfoyüne kattığı Gebze Center AVM, marka karmasını bir dünya devi ile genişletti.  Yerli ve yabancı markalarıyla ziyaretçilerine her zevke hitap eden, sürdürülebilir alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, ailesine Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ı da ekledi. 14 ülkede, 1000’den fazla mağazası ile yılda ortalama 2.1 milyar ziyaretçisine hizmet veren MediaMarkt, Gebze Center AVM’de zemin katta bulunan 3100 m2’lik mağazasında bölge halkı ile buluşacak. Fiba CPM’in hem yatırımcısı olduğu hem de yönettiği tüm alışveriş merkezlerinde ileri standartlar oluşturarak ziyaretçiler ve markalar için ideal ortamı sunmayı hedeflediğini aktaran Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, “MediaMarkt ile hali hazırda devam eden işbirliğimizi büyüttüğümüz için mutluyuz. Gebze Center AVM’de bir dünya markasını ağırlamak ve ziyaretçilerimizle buluşturmak bize onur veriyor. Bu sürdürebilir ortaklık için Doğuş GYO CEO’su Çağan Erkan ve MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Yenal Gökyıldırım’a kurumum adına teşekkür ederim. Deneyimli ekibimiz ile bundan sonra da hem iş partnerlerimiz hem de ziyaretçilerimiz için yüksek kalite standartlarının oluşturulmasını sağlamak için çalışacağız. Gebze Center AVM, geniş marka karması ve bölge halkının sosyal yaşamında iz bırakan önemli etkinlikleriyle gündemde olmaya devam edecek” dedi. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties ve AVM yönetim şirketi Fiba Commercial Property Management’in (Fiba CPM) hakkında detaylara www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Marka karması ve renkli etkinlikleriyle ziyaretçilerine özel bir yaşam alanı sunan Gebze Center AVM, Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ı ailesine kattı.

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Ocak 2019 tarihinde yönetim portfoyüne kattığı Gebze Center AVM, marka karmasını bir dünya devi ile genişletti.  Yerli ve yabancı markalarıyla ziyaretçilerine her zevke hitap eden, sürdürülebilir alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, ailesine Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ı da ekledi. 14 ülkede, 1000’den fazla mağazası ile yılda ortalama 2.1 milyar ziyaretçisine hizmet veren MediaMarkt, Gebze Center AVM’de zemin katta bulunan 3100 m2’lik mağazasında bölge halkı ile buluşacak.

Fiba CPM’in hem yatırımcısı olduğu hem de yönettiği tüm alışveriş merkezlerinde ileri standartlar oluşturarak ziyaretçiler ve markalar için ideal ortamı sunmayı hedeflediğini aktaran Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, “MediaMarkt ile hali hazırda devam eden işbirliğimizi büyüttüğümüz için mutluyuz. Gebze Center AVM’de bir dünya markasını ağırlamak ve ziyaretçilerimizle buluşturmak bize onur veriyor. Bu sürdürebilir ortaklık için Doğuş GYO CEO’su Çağan Erkan ve MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Yenal Gökyıldırım’a kurumum adına teşekkür ederim. Deneyimli ekibimiz ile bundan sonra da hem iş partnerlerimiz hem de ziyaretçilerimiz için yüksek kalite standartlarının oluşturulmasını sağlamak için çalışacağız. Gebze Center AVM, geniş marka karması ve bölge halkının sosyal yaşamında iz bırakan önemli etkinlikleriyle gündemde olmaya devam edecek” dedi.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties ve AVM yönetim şirketi Fiba Commercial Property Management’in (Fiba CPM) hakkında detaylara www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.