19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Medical Park Şampiyon’u ödüllendirdi!

Spor 30.11.2015 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Medical Park Şampiyon’u ödüllendirdi!

Medical Park Gebze Hastanesi, Milli Sporcumuz Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Eray Şamdan’ı onurlandırdı. Son 3 yılın Avrupa Şampiyonu olduktan sonra 12-15 Kasım tarihleri arasında Endonezya’da kariyerine bir de Dünya Şampiyonluğu ekleyen ve tüm branşlarda Dünya Şampiyonluğu apoletine sahip olan tek Gebzeli Sporcu olan Eray Şamdan için Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Abdullah Erdal İbanoğlu ve Pazarlama Müdürü Erol Ateş tarafından hediye takdim edildi. Şamdan’ı hastanede ağırlayan Medical Park adına konuşan Genel Müdür İbanoğlu, bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını, Gebze’ye böyle bir sevinci ve onuru yaşattığı için mutlu olduklarını belirterek Eray’dan başarıların devamını diledi. İbanoğlu, Eray ile birlikte Babası ve Özel Antrenörü Adnan Şamdan’ı da kutlayarak naçizane bir hediye takdim etti.  YILIN SPORCUSU SEÇİLDİ Öte yandan Millî Sporcumuz Eray Şamdan, 3.Kez Gebze’de yılın sporcusu seçildi. Kocaeli Batı Yakası’nın enlerinin seçildiği gecede 3 Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından bir de Dünya şampiyonluğu unvanını kazanan Eray Şamdan, 3.Kez Yılın sporcusu ödülüne layık görüldü. Eray’ın adına plaketini Babası Adnan Şamdan, KASKF Başkanı Murat Aydın’ın elinden aldı. Özel ödül alan Milli Sporcumuz madalyaların yanı sıra “En iyi” ödüllerini de topluyor.     

Medical Park Gebze Hastanesi, Milli Sporcumuz Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Eray Şamdan’ı onurlandırdı. Son 3 yılın Avrupa Şampiyonu olduktan sonra 12-15 Kasım tarihleri arasında Endonezya’da kariyerine bir de Dünya Şampiyonluğu ekleyen ve tüm branşlarda Dünya Şampiyonluğu apoletine sahip olan tek Gebzeli Sporcu olan Eray Şamdan için Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Abdullah Erdal İbanoğlu ve Pazarlama Müdürü Erol Ateş tarafından hediye takdim edildi. Şamdan’ı hastanede ağırlayan Medical Park adına konuşan Genel Müdür İbanoğlu, bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını, Gebze’ye böyle bir sevinci ve onuru yaşattığı için mutlu olduklarını belirterek Eray’dan başarıların devamını diledi. İbanoğlu, Eray ile birlikte Babası ve Özel Antrenörü Adnan Şamdan’ı da kutlayarak naçizane bir hediye takdim etti. 

YILIN SPORCUSU SEÇİLDİ

Öte yandan Millî Sporcumuz Eray Şamdan, 3.Kez Gebze’de yılın sporcusu seçildi. Kocaeli Batı Yakası’nın enlerinin seçildiği gecede 3 Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından bir de Dünya şampiyonluğu unvanını kazanan Eray Şamdan, 3.Kez Yılın sporcusu ödülüne layık görüldü. Eray’ın adına plaketini Babası Adnan Şamdan, KASKF Başkanı Murat Aydın’ın elinden aldı. Özel ödül alan Milli Sporcumuz madalyaların yanı sıra “En iyi” ödüllerini de topluyor.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.