MEDİCALPARK'TAN İLKYARDIM EĞİTİMİ

Gebze 12.05.2016 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MEDİCALPARK'TAN İLKYARDIM EĞİTİMİ

Gebze MEDİCALPARK Hastanesi’nden önemli eğitim. Gebze MEDİCALPARK Hastanesi “Öpünce Geçmeyen Uflar” adı altında düzenlediği proje ile ilgili çocuk ilkyardımı hakkında bilgiler verdi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ   Ebeveynlere, çocuk ilkyardımı üzerine eğitimler veren ve 1,5 yılda yüzlerce aileye ulaşan Deniz Karadeniz, ilk yardımda doğru bilinen yanlışları düzelten projesi ‘Öpünce Geçmeyen Uflar” büyük ilgi gördü. Gebze Medical Park Hastanesi'nde ücretsiz olarak yapılan eğitim yaklaşık 3 saat sürdü. KARADENİZ’DEN BİR İLK Çok sayıda kurumsal firmaya eğitim veren Deniz Karadeniz ilkyardım eğitimlerini ilk kez hastanelerde vermeye başladı. Medical Park Hastaneleri’nin ev sahipliği yaptığı 3 saatlik ücretsiz eğitim büyük ilgi gördü. Özellikle baba adayları, hamileler ve yeni anne olmuş kadınların katılım gösterdiği eğitimde maket bir bebek üzerinde uygulamalı anlatımlar yapıldı. Karadeniz’in insan vücudundaki iç organların yerini gösteren ve katılımcılardan organları doğru yere yerleştirmesini istediği önlüğü ise eğitime ayrı bir renk kattı. HERKES MEMNUN KALDI Bu tür etkinliklerin yapılmasından dolayı aileler memnun. Öyle ki maket bebek üzerinde uygulamalı olarak verilen eğitim sırasında ebeveynler hem çok sayıda yeni bilgi edindi hem de deneyimlerini bir uzman ile paylaşma olanağına sahip oldu. Karadeniz de ilgiden memnun. O kadar ki hemen hemen her gün ya bir teşekkür çiçeği ya da bir mesaj veya telefon alıyor. AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK Karadeniz program sonrası yaptığı açıklama da, “ilk kez hastanelerde hizmet vermeye başladığımız bu projemizin asıl amacı aileleri bilgilendirmek. Sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz olarak hazırladığımız bu eğitimlerde çocuklara yönelik doğru ilkyardım uygulamaları hakkında toplumsal farkındalık yaratmayı ve yüzlerce kişiyi doğru bilinçlendirmeyi hedefliyorum” dedi.  
Gebze MEDİCALPARK Hastanesi’nden önemli eğitim. Gebze MEDİCALPARK Hastanesi “Öpünce Geçmeyen Uflar” adı altında düzenlediği proje ile ilgili çocuk ilkyardımı hakkında bilgiler verdi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Ebeveynlere, çocuk ilkyardımı üzerine eğitimler veren ve 1,5 yılda yüzlerce aileye ulaşan Deniz Karadeniz, ilk yardımda doğru bilinen yanlışları düzelten projesi ‘Öpünce Geçmeyen Uflar” büyük ilgi gördü. Gebze Medical Park Hastanesi'nde ücretsiz olarak yapılan eğitim yaklaşık 3 saat sürdü.

KARADENİZ’DEN BİR İLK

Çok sayıda kurumsal firmaya eğitim veren Deniz Karadeniz ilkyardım eğitimlerini ilk kez hastanelerde vermeye başladı. Medical Park Hastaneleri’nin ev sahipliği yaptığı 3 saatlik ücretsiz eğitim büyük ilgi gördü. Özellikle baba adayları, hamileler ve yeni anne olmuş kadınların katılım gösterdiği eğitimde maket bir bebek üzerinde uygulamalı anlatımlar yapıldı. Karadeniz’in insan vücudundaki iç organların yerini gösteren ve katılımcılardan organları doğru yere yerleştirmesini istediği önlüğü ise eğitime ayrı bir renk kattı.

HERKES MEMNUN KALDI

Bu tür etkinliklerin yapılmasından dolayı aileler memnun. Öyle ki maket bebek üzerinde uygulamalı olarak verilen eğitim sırasında ebeveynler hem çok sayıda yeni bilgi edindi hem de deneyimlerini bir uzman ile paylaşma olanağına sahip oldu. Karadeniz de ilgiden memnun. O kadar ki hemen hemen her gün ya bir teşekkür çiçeği ya da bir mesaj veya telefon alıyor.

AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK

Karadeniz program sonrası yaptığı açıklama da, “ilk kez hastanelerde hizmet vermeye başladığımız bu projemizin asıl amacı aileleri bilgilendirmek. Sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz olarak hazırladığımız bu eğitimlerde çocuklara yönelik doğru ilkyardım uygulamaları hakkında toplumsal farkındalık yaratmayı ve yüzlerce kişiyi doğru bilinçlendirmeyi hedefliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.