Mehmetçik'ten Anons

24.02.2017 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mehmetçik'ten Anons

Türk askeri megafonu eline alarak şehir merkezinden bulunan evlere doğru, "Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi." anonsu yaptı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab kenti DEAŞ'lı teröristlerden tamamen temizlenerek kontrol altına alındı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde şehrin alınmasından sonra eline megafon alan bir Mehmetçik yaptığı esprili konuşmayla görev başındaki arkadaşlarını ve izleyenleri güldürdü. HANIMLARIN DİKKATİNE, OVERLOK MAKİNESİ AYAĞINIZA GELDİ Görüntülerde megafonu eline alan Türk askeri espirili konuşmalar yapıyor. Yaptığı espirili konuşmalardan biri, şehir merkezinde bulunan evlere doğru, "Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, çekyat kenarı itinayla yapılır." şeklinde oluyor. Diğer askerler ise duruma oldukça gülerek tepki veriyor. YAVAŞ GİT HIZ LİMİTİNİ AŞMA ABİCİM El Bab'taki asker traktörle geçen sürücüye de "Yavaş git hız limitini aşma abicim" anonsu yaptı. Asker arkadaşı ise "El Bab'ta traktörcüyle anlaşamadı, uyarılara rağmen halen aynı" sözleriyle tepki verdi.
Türk askeri megafonu eline alarak şehir merkezinden bulunan evlere doğru, "Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi." anonsu yaptı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab kenti DEAŞ'lı teröristlerden tamamen temizlenerek kontrol altına alındı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde şehrin alınmasından sonra eline megafon alan bir Mehmetçik yaptığı esprili konuşmayla görev başındaki arkadaşlarını ve izleyenleri güldürdü.

HANIMLARIN DİKKATİNE, OVERLOK MAKİNESİ AYAĞINIZA GELDİ

Görüntülerde megafonu eline alan Türk askeri espirili konuşmalar yapıyor. Yaptığı espirili konuşmalardan biri, şehir merkezinde bulunan evlere doğru, "Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, çekyat kenarı itinayla yapılır." şeklinde oluyor. Diğer askerler ise duruma oldukça gülerek tepki veriyor.

YAVAŞ GİT HIZ LİMİTİNİ AŞMA ABİCİM

El Bab'taki asker traktörle geçen sürücüye de "Yavaş git hız limitini aşma abicim" anonsu yaptı. Asker arkadaşı ise "El Bab'ta traktörcüyle anlaşamadı, uyarılara rağmen halen aynı" sözleriyle tepki verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.