Melik Derin Darıca yolunda

Spor 15.06.2017 - 19:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Melik Derin Darıca yolunda

Transfer çalışmalarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği yönetimi, Tuzlaspor’un sol kanatta forma giyen 22 yaşındaki oyuncusu Melik Derin’le prensip anlaşmasına vardı. Dün genç oyuncu ile masaya oturan sarı yeşilli yönetim, transferdeki tüm pürüzleri gidererek bu oyuncu ile el sıkıştı. Darıca G.B yönetiminin Melik Derin ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi. SANCAKTEPE’DE 6 SEZON OYNADI Futbol hayatına Sancaktepe Belediyespor’da başlayan ve İstanbul temsilcisi ile 6 sezon 3.Lig’te forma giyen Melik Derin, geçen sezonun başında Tuzlaspor’a transfer olmuştu. Tuzla ekibinde 19’u lig, 5’i Türkiye Kupası olmak üzere 24 maçta forma giyen genç oyuncu, 3 de gol atma başarısı göstermişti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği yönetimi, Tuzlaspor’un sol kanatta forma giyen 22 yaşındaki oyuncusu Melik Derin’le prensip anlaşmasına vardı. Dün genç oyuncu ile masaya oturan sarı yeşilli yönetim, transferdeki tüm pürüzleri gidererek bu oyuncu ile el sıkıştı. Darıca G.B yönetiminin Melik Derin ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

SANCAKTEPE’DE 6 SEZON OYNADI

Futbol hayatına Sancaktepe Belediyespor’da başlayan ve İstanbul temsilcisi ile 6 sezon 3.Lig’te forma giyen Melik Derin, geçen sezonun başında Tuzlaspor’a transfer olmuştu. Tuzla ekibinde 19’u lig, 5’i Türkiye Kupası olmak üzere 24 maçta forma giyen genç oyuncu, 3 de gol atma başarısı göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.