Menekşe’de transfer harekatı başladı

Spor 21.05.2015 - 07:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe’de transfer harekatı başladı

HABER: ÇAĞLAR AKAR - Gebzespor’da yönetim belirsizliği sürerken, Kulüp Başkanı İlker Çakır her ihtimali düşünerek 2015-2016 sezonu planlamasını yapıyor. Transfer görüşmelerini sürdüren Başkan Çakır, Arnavutköy Belediyespor’dan Recep Serkan Çetintaş ile Ahmet Şen ve Ergene Velimeşe’den Kutsal Manici’yle prensip anlaşmasına vardı.

Yeni sezon öncesinde Gebzespor’da İlker Çakır’ın başkanlık görevine devam etmeyeceği merak konusu olmasına rağmen, Başkan Çakır, tedbiri elden bırakmıyor. Gebzespor’a sahip çıkılması noktasında özellikle kent büyüklerine çağrıda bulunan Başkan Çakır, Gebze’nin en önemli değerine duyarsız kalınmaması konusunda kararlığını ortaya koyuyor. TARAFTARLARI HEYECANLADIRAN TRANSFER Transfer görüşmelerini kapalı kapılar ardında sürdüren Başkan Çakır, Gebzesporluları heyecanlandıran transfer sinyallerini verdi. Mor Menekşeler’de ilk yankı yapan transfer haberi Recep Serkan Çetintaş’tan geldi. Geçen sezon Arnavutköy Belediyespor’da forma giyen 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, rakip ağlara 13 gol bıraktı. Mor beyazlılarda 3 sezon forma giyen deneyimli oyuncu, yeniden mor beyazlı formayı giymek için gün sayıyor. HÜCUMA ŞEN GELECEK Recep Serkan Çetintaş’la birlikte takım arkadaşı olan Ahmet Şen de Gebzespor yolunda. Gebzespor ve Ahmet arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği, tarafların her konuda anlaştığı öğrenildi. Ahmet Şen, geçen sezon forma giydiği Arnavutköy Belediyespor’da 18 maçta forma giydi ve rakip ağlara 10 gol bıraktı. 27 yaşındaki golcü oyuncu, 2011-2012 sezonunda Beyköy Belediyespor’da gol krallığı sevinci yaşamıştı. ORTA SAHAYA KUTSAL TRANSFER Gebzespor bir diğer transferi ise Ergene Velimeşespor forması giyen genç oyuncu Kutsal Manici. Geçen sezon Keşan Anafartalarspor takımıyla sezona başlayan ve ligin ikinci yarısında Tekirdağ temsilcisi Ergene’ye transfer olan Kutsal Manici, her iki toplamda 17 maçta forma giydi. Orta sahada görev yapan genç oyuncu, dinamikliği ve enerjisiyle bir çok takımın dikkatini çekmeyi başarmıştı. Gebzespor’un transfere hızlı bir giriş yapmasının ardından gözler diğer isimlere çevrildi. Başkan Çakır’ın transfer dosyasının hazır olduğu ve bu isimleri Gebzespor’a kazandırmak için gün saydığı öğrenildi.
HABER: ÇAĞLAR AKAR - Gebzespor’da yönetim belirsizliği sürerken, Kulüp Başkanı İlker Çakır her ihtimali düşünerek 2015-2016 sezonu planlamasını yapıyor. Transfer görüşmelerini sürdüren Başkan Çakır, Arnavutköy Belediyespor’dan Recep Serkan Çetintaş ile Ahmet Şen ve Ergene Velimeşe’den Kutsal Manici’yle prensip anlaşmasına vardı.

Yeni sezon öncesinde Gebzespor’da İlker Çakır’ın başkanlık görevine devam etmeyeceği merak konusu olmasına rağmen, Başkan Çakır, tedbiri elden bırakmıyor. Gebzespor’a sahip çıkılması noktasında özellikle kent büyüklerine çağrıda bulunan Başkan Çakır, Gebze’nin en önemli değerine duyarsız kalınmaması konusunda kararlığını ortaya koyuyor.

TARAFTARLARI HEYECANLADIRAN TRANSFER

Transfer görüşmelerini kapalı kapılar ardında sürdüren Başkan Çakır, Gebzesporluları heyecanlandıran transfer sinyallerini verdi. Mor Menekşeler’de ilk yankı yapan transfer haberi Recep Serkan Çetintaş’tan geldi. Geçen sezon Arnavutköy Belediyespor’da forma giyen 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, rakip ağlara 13 gol bıraktı. Mor beyazlılarda 3 sezon forma giyen deneyimli oyuncu, yeniden mor beyazlı formayı giymek için gün sayıyor.

HÜCUMA ŞEN GELECEK

Recep Serkan Çetintaş’la birlikte takım arkadaşı olan Ahmet Şen de Gebzespor yolunda. Gebzespor ve Ahmet arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği, tarafların her konuda anlaştığı öğrenildi. Ahmet Şen, geçen sezon forma giydiği Arnavutköy Belediyespor’da 18 maçta forma giydi ve rakip ağlara 10 gol bıraktı. 27 yaşındaki golcü oyuncu, 2011-2012 sezonunda Beyköy Belediyespor’da gol krallığı sevinci yaşamıştı.

ORTA SAHAYA KUTSAL TRANSFER

Gebzespor bir diğer transferi ise Ergene Velimeşespor forması giyen genç oyuncu Kutsal Manici. Geçen sezon Keşan Anafartalarspor takımıyla sezona başlayan ve ligin ikinci yarısında Tekirdağ temsilcisi Ergene’ye transfer olan Kutsal Manici, her iki toplamda 17 maçta forma giydi. Orta sahada görev yapan genç oyuncu, dinamikliği ve enerjisiyle bir çok takımın dikkatini çekmeyi başarmıştı. Gebzespor’un transfere hızlı bir giriş yapmasının ardından gözler diğer isimlere çevrildi. Başkan Çakır’ın transfer dosyasının hazır olduğu ve bu isimleri Gebzespor’a kazandırmak için gün saydığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.