MENEKŞE'DEN İMZA ŞOV

Spor 13.06.2018 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MENEKŞE'DEN İMZA ŞOV

5 yıllık profesyonel lig hasretine son vererek adını 3.Lig’e yazdıran Gebzespor’da transfer harekatı sürüyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in tam desteğiyle yeni sezonun yapılanmasını gerçekleştiren Gebzespor, 3 yeni isme daha imza attırarak 7.transferini resmen bitirdi. İç transferde iskelet kadroyu koruyan, dış transferde de doğru ve akılcı bir politika çizen Menekşe, Ramazan Bayramı öncesinde kadrosunu 3 önemli yıldızla güçlendirdi. BAYRAM HEDİYESİ Mor beyazlı temsilcimiz, Halide Edip Adıvarspor’dan stoper İslam Altunkan, Denizlispor U-21 takımından forvet Şefik Can Erel ve Anagold 24 Erzincanspor’dan stoper Ferhat Çoban’ı renklerine bağladı. Yeni transferler ile ön protokol imzalayan Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, üç oyuncunun da Gebzespor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu. DENEYİMLİ STOPER: İSLAM ALTUNKAN 3.Lig’de 131 maç ve 6 golü bulunan 29 yaşındaki stoper İslam Altunkan, Anadolu Üsküdar, Konya Şekerspor, Karsspor, Kırıkhanspor, Dersimspor takımlarında forma giydi. Geride bıraktığımız sezon 3.Lig ekibi Halide Edip Adıvarspor formasını terleten deneyimli stoper, 22 maçta forma giyerken 1 kez de rakip ağları sarsmıştı. FORVETE TAZE KAN: ŞEFİK CAN EREL 2015 yılında Denizlispor’da profesyonel olan 21 yaşındaki forvet Şefik Can Erel’in 3.Lig’de 14 maçı bulunuyor. 2016-2017 sezonunda kiralık olarak Denizli Büyükşehir Belediyespor’la anlaşma sağlayan ve burada 14 maç oynadıktan sonra yeniden Denizlispor’a geri dönen Şefik Can Erel geride bıraktığımız sezonda Denizlispor U-21 Takımı’nda forma giydi. KALİTE VE DENEYİM: FERHAT ÇOBAN Bölgemizin tanınan futbolcularından Ferhat Çoban, yeni sezonda Gebzespor formasını terletecek. Futbola başladığı Darıca Gençlerbirliği’nde 2009 yılında profesyonel başarılı stoper Ferhat, 2016 yılına kadar sarı-yeşilli formayı giydi. 24 Ağustos 2016 tarihinde Tuzlaspor’a transfer olan ve burada 1,5 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında 24 Erzincan ile anlaşmaya varan 27 yaşındaki stoper, 3.Lig’de 145 maçta forma giydi.
5 yıllık profesyonel lig hasretine son vererek adını 3.Lig’e yazdıran Gebzespor’da transfer harekatı sürüyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in tam desteğiyle yeni sezonun yapılanmasını gerçekleştiren Gebzespor, 3 yeni isme daha imza attırarak 7.transferini resmen bitirdi. İç transferde iskelet kadroyu koruyan, dış transferde de doğru ve akılcı bir politika çizen Menekşe, Ramazan Bayramı öncesinde kadrosunu 3 önemli yıldızla güçlendirdi.

BAYRAM HEDİYESİ

Mor beyazlı temsilcimiz, Halide Edip Adıvarspor’dan stoper İslam Altunkan, Denizlispor U-21 takımından forvet Şefik Can Erel ve Anagold 24 Erzincanspor’dan stoper Ferhat Çoban’ı renklerine bağladı. Yeni transferler ile ön protokol imzalayan Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, üç oyuncunun da Gebzespor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

DENEYİMLİ STOPER: İSLAM ALTUNKAN

3.Lig’de 131 maç ve 6 golü bulunan 29 yaşındaki stoper İslam Altunkan, Anadolu Üsküdar, Konya Şekerspor, Karsspor, Kırıkhanspor, Dersimspor takımlarında forma giydi. Geride bıraktığımız sezon 3.Lig ekibi Halide Edip Adıvarspor formasını terleten deneyimli stoper, 22 maçta forma giyerken 1 kez de rakip ağları sarsmıştı.

FORVETE TAZE KAN: ŞEFİK CAN EREL

2015 yılında Denizlispor’da profesyonel olan 21 yaşındaki forvet Şefik Can Erel’in 3.Lig’de 14 maçı bulunuyor. 2016-2017 sezonunda kiralık olarak Denizli Büyükşehir Belediyespor’la anlaşma sağlayan ve burada 14 maç oynadıktan sonra yeniden Denizlispor’a geri dönen Şefik Can Erel geride bıraktığımız sezonda Denizlispor U-21 Takımı’nda forma giydi.

KALİTE VE DENEYİM: FERHAT ÇOBAN

Bölgemizin tanınan futbolcularından Ferhat Çoban, yeni sezonda Gebzespor formasını terletecek. Futbola başladığı Darıca Gençlerbirliği’nde 2009 yılında profesyonel başarılı stoper Ferhat, 2016 yılına kadar sarı-yeşilli formayı giydi. 24 Ağustos 2016 tarihinde Tuzlaspor’a transfer olan ve burada 1,5 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında 24 Erzincan ile anlaşmaya varan 27 yaşındaki stoper, 3.Lig’de 145 maçta forma giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.