19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe vites yükseltiyor

Spor 29.07.2015 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe vites yükseltiyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor’da tempo artıyor.

Günün ilk çalışmasını bu sabah saat 09:30’da gerçekleştiren Gebzespor, günün ilk çalışmasını tamamladı. Teknik Direktör Maksut Ünlü yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman açma-germe hareketleriyle devam etti. Ardından gruplara ayrılan mor beyazlı futbolcular, dar alanda top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiler. Bu çalışmada futbolcuların neşeli ve istekli olmalı teknik heyetin yüzünü güldürürken, futbolcuların disiplinli çalışmaları alkış topladı. ÜNLÜ’DEN TATLI SERT UYARILAR Antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada çift kale maçla kanat organizasyonu çalışan Mor Menekşeler, orta ve kafa vuruşu çalışması gerçekleştirdi. Bu bölümde Teknik Direktör Maksut Ünlü’nün futbolcularına zaman zaman tatlı sert uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTILAR Öte yandan takıma sonradan dahil olan Ercan Kuruçay, Özkan Yılmaz, Mert Cengiz ve Tarık Coşgun Yardımcı Antrenör Selim Özkan nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yaparak bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladılar.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor’da tempo artıyor.

Günün ilk çalışmasını bu sabah saat 09:30’da gerçekleştiren Gebzespor, günün ilk çalışmasını tamamladı. Teknik Direktör Maksut Ünlü yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman açma-germe hareketleriyle devam etti. Ardından gruplara ayrılan mor beyazlı futbolcular, dar alanda top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiler. Bu çalışmada futbolcuların neşeli ve istekli olmalı teknik heyetin yüzünü güldürürken, futbolcuların disiplinli çalışmaları alkış topladı.

ÜNLÜ’DEN TATLI SERT UYARILAR

Antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada çift kale maçla kanat organizasyonu çalışan Mor Menekşeler, orta ve kafa vuruşu çalışması gerçekleştirdi. Bu bölümde Teknik Direktör Maksut Ünlü’nün futbolcularına zaman zaman tatlı sert uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTILAR

Öte yandan takıma sonradan dahil olan Ercan Kuruçay, Özkan Yılmaz, Mert Cengiz ve Tarık Coşgun Yardımcı Antrenör Selim Özkan nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yaparak bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.