Menekşe Bu Statta şov yapacak

Spor 23.01.2015 - 07:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Menekşe Bu Statta şov yapacak

Gebzespor akustik açıdan dizayn edilen stadyumların başında gelen Bursa Merinos Stadı'nda Elmasbahçeler Stadı'nda liderliği devralmaı planlıyor. Eskiçarşı ise bu statta liderlik şovuna hazırlanıyor.

Gebzespor pazar günü Bursa Temsilcisi Elmasbahçelerspor karşısında liderliğ,i devralmak için hayati karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmada Gebzespor Yönetimi başta Kulüp başkanı İlker Çakır olmak üzere mor beyazlı renlere gönül veren taraftarları Bursa Merinos Stadı'nda görmek istiyorlar ve bunun için ulaşım desteğine kaynak olacaklar. Taraftarlar ise akustik açıdan önemli özelliklere sahip olan hatta Bursaspor'un Atatürk Stadı'nın yenileme çalışmaları esnasında iç saha maçlarını oynadığı Bursa Merinos Stadı'nda şov hazırlıklarına başladılar. Gebzespor'un başta Eskiçarşı olmak üzere taraftarları kareografi ve tribün şov açısından Bursa'da büyük bir organizasyona imza atarak şölen havası yaratacak çalışmalarını tamamladılar. Gebzesporlu futbolcular sahada Elmasbahçelerspor'dan liderlii devralacak mücadeleyi verirken taraftarlarda tribünde Bursalılara şov izlettirecek... Bu karşılaşmada Adnan Ayvaz Hedef Gazetesi okurlarına karşılaşmayı 90 dakika canlı saniye saniye yansıtacak... İŞE Bursa MERİNOS STADI  
Gebzespor akustik açıdan dizayn edilen stadyumların başında gelen Bursa Merinos Stadı'nda Elmasbahçeler Stadı'nda liderliği devralmaı planlıyor. Eskiçarşı ise bu statta liderlik şovuna hazırlanıyor.

Gebzespor pazar günü Bursa Temsilcisi Elmasbahçelerspor karşısında liderliğ,i devralmak için hayati karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmada Gebzespor Yönetimi başta Kulüp başkanı İlker Çakır olmak üzere mor beyazlı renlere gönül veren taraftarları Bursa Merinos Stadı'nda görmek istiyorlar ve bunun için ulaşım desteğine kaynak olacaklar. Taraftarlar ise akustik açıdan önemli özelliklere sahip olan hatta Bursaspor'un Atatürk Stadı'nın yenileme çalışmaları esnasında iç saha maçlarını oynadığı Bursa Merinos Stadı'nda şov hazırlıklarına başladılar. Gebzespor'un başta Eskiçarşı olmak üzere taraftarları kareografi ve tribün şov açısından Bursa'da büyük bir organizasyona imza atarak şölen havası yaratacak çalışmalarını tamamladılar. Gebzesporlu futbolcular sahada Elmasbahçelerspor'dan liderlii devralacak mücadeleyi verirken taraftarlarda tribünde Bursalılara şov izlettirecek...

Bu karşılaşmada Adnan Ayvaz Hedef Gazetesi okurlarına karşılaşmayı 90 dakika canlı saniye saniye yansıtacak...

İŞE Bursa MERİNOS STADI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.