MENEKŞE uçuşa geçti 1-0

Spor 19.01.2015 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

MENEKŞE uçuşa geçti 1-0

Gebzespor, kent derbisinde karşı karşıya geldiği S.Orhanspor’u Ercan’ın attığı tek golle devirerek ikinci yarıya 3 puanla başladı. Karşılaşmanın ardından Alaettin Kurt Stadı’nda binlerce mor beyazlı taraftarlar şampiyonluk şarkıları söyledi. Karşılaşmanın ardından adeta yıkılan S.Orhansporlu futbolcuları, Gebzesporlu futbolcuların teselli etmesi günün alkışlanan hareketi oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9.grupta mücadele eden temsilcilerimizden Gebzespor ile S.Orhanspor, Alaettin Kurt Stadı’nda kozlarını paylaştılar. Kent derbisine yakışır bir mücadele sahne olan karşılaşmadan zaferle ayrılan taraf Mor Menekşeler oldu. Binlerce taraftarının desteğiyle sahaya çıkan Gebzespor, ilk yarıda tutuk bir futbol sergilese de, sezonun en formda oyuncusu Ercan yine sahneye çıkarak Gebzespor’a hayat verdi. Karşılaşmanın 44’ncü dakikasında İsmail’in sağ kanattan güzel ortasında arka direkte bomboş pozisyonda topla buluşan Ercan, düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek Alaettin Kurt Stadı’nı sevince boğdu. SULTAN YIKILDI, MENEKŞE TESELLİ ETTİ İkinci yarıda Gebzespor farkı arttırmak, Sultanorhanspor ise beraberlik arayışları içinde açık bir futbol ortaya koydular. Ev sahibi konumundaki Gebzespor, Ercan, Muhammed, İsmail’le yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayınca son dakikalar sinir harbi şeklinde geçti. Karşılaşmada tansiyon zaman zaman yükselse de mücadele sonrasında yaşanan dostluk görüntüleri güne damga vurdu. Maçın bitiş düdüğünün ardından adeta yıkılan ve yere yığılan futbolcuları Gebzesporlu futbolcular teselli etti. Maçın ardından taraftarıyla bütünleşerek şampiyonluk şarkıları söyleyen mor beyazlı futbolcular, galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar. HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor, kent derbisinde karşı karşıya geldiği S.Orhanspor’u Ercan’ın attığı tek golle devirerek ikinci yarıya 3 puanla başladı. Karşılaşmanın ardından Alaettin Kurt Stadı’nda binlerce mor beyazlı taraftarlar şampiyonluk şarkıları söyledi. Karşılaşmanın ardından adeta yıkılan S.Orhansporlu futbolcuları, Gebzesporlu futbolcuların teselli etmesi günün alkışlanan hareketi oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9.grupta mücadele eden temsilcilerimizden Gebzespor ile S.Orhanspor, Alaettin Kurt Stadı’nda kozlarını paylaştılar. Kent derbisine yakışır bir mücadele sahne olan karşılaşmadan zaferle ayrılan taraf Mor Menekşeler oldu. Binlerce taraftarının desteğiyle sahaya çıkan Gebzespor, ilk yarıda tutuk bir futbol sergilese de, sezonun en formda oyuncusu Ercan yine sahneye çıkarak Gebzespor’a hayat verdi. Karşılaşmanın 44’ncü dakikasında İsmail’in sağ kanattan güzel ortasında arka direkte bomboş pozisyonda topla buluşan Ercan, düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek Alaettin Kurt Stadı’nı sevince boğdu.

SULTAN YIKILDI, MENEKŞE TESELLİ ETTİ

İkinci yarıda Gebzespor farkı arttırmak, Sultanorhanspor ise beraberlik arayışları içinde açık bir futbol ortaya koydular. Ev sahibi konumundaki Gebzespor, Ercan, Muhammed, İsmail’le yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayınca son dakikalar sinir harbi şeklinde geçti. Karşılaşmada tansiyon zaman zaman yükselse de mücadele sonrasında yaşanan dostluk görüntüleri güne damga vurdu. Maçın bitiş düdüğünün ardından adeta yıkılan ve yere yığılan futbolcuları Gebzesporlu futbolcular teselli etti. Maçın ardından taraftarıyla bütünleşerek şampiyonluk şarkıları söyleyen mor beyazlı futbolcular, galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar.

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.