19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe'den Birlikspor'a transfer oldu

Spor 22.01.2015 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Menekşe'den Birlikspor'a transfer oldu

Stoper arayışlarını uzun zamandır sürdüren yeşil siyahlar, tecrübeli defans oyuncusuyla 1,5 yıllığına anlaştı.

1,5 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI Kocaeli Birlikspor ara transferde son transferini Orduspor'la yollarını ayıran tecrübeli stoper Ufukhan Bayraktar'la gerçekleştirdi. Stoper arayışlarını uzun zamandır sürdüren yeşil siyahlar, tecrübeli defans oyuncusuyla yaptığı görüşmeler sonucunda bir buçuk yıllığına anlaşmaya vardı.   İDMANA ÇIKTI 2. Lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken tecrübeli futbolcu Ufukhan Bayraktar teknik direktör İsmail Ertekin ile yaptığı görüşmenin ardından takım ile birlikte çalışmalara başladı.   ÇOK TECRÜBELİ FUTBOLCU Profesyonel futbol hayatına Trabzonspor'da başlayan 29 yaşındaki Ufukhan, Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor, Altay, Karşıyaka, Erciyesspor ve Adana Demirspor formalarını da terletti.  
Stoper arayışlarını uzun zamandır sürdüren yeşil siyahlar, tecrübeli defans oyuncusuyla 1,5 yıllığına anlaştı.

1,5 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI

Kocaeli Birlikspor ara transferde son transferini Orduspor'la yollarını ayıran tecrübeli stoper Ufukhan Bayraktar'la gerçekleştirdi. Stoper arayışlarını uzun zamandır sürdüren yeşil siyahlar, tecrübeli defans oyuncusuyla yaptığı görüşmeler sonucunda bir buçuk yıllığına anlaşmaya vardı.

 

İDMANA ÇIKTI

2. Lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken tecrübeli futbolcu Ufukhan Bayraktar teknik direktör İsmail Ertekin ile yaptığı görüşmenin ardından takım ile birlikte çalışmalara başladı.

 

ÇOK TECRÜBELİ FUTBOLCU

Profesyonel futbol hayatına Trabzonspor'da başlayan 29 yaşındaki Ufukhan, Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor, Altay, Karşıyaka, Erciyesspor ve Adana Demirspor formalarını da terletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.