19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Merkez Hastanesi’nden istihdama büyük katkı

Gebze 30.01.2020 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Merkez Hastanesi’nden istihdama büyük katkı

İŞKUR ile ‘Hasta danışma görevlisi’ protokolü imzalayan Gebze Özel Merkez Hastanesi, 150 kursiyere mesleği öğretecek. Kursiyerlerden 75’i, hastanenin yeni binasında istihdam edilecek. Gebze’nin en büyük sağlık kurumu olan ve yaklaşık 260 kişiyi istihdam eden Özel Merkez Hastanesi’nin sahibi Dr. Hakan Höbek, Gebze’ye yeni bir hastane daha açıyor. Mutlu Kent Mahallesi’ndeki yeni hastane de 300 kişiye istihdam sağlayacak. Böylece Merkez Hastanesi’nin çalışan sayısı 560 kişiye yükselecek. Merkez Hastanesi, yeni hastanesinde görev alacak 75 personeli, İŞKUR üzerinden alacak. Bu kapsamda, İŞKUR Gebze Şube Müdürlüğü ile bir protokol imzalandı. MEGİP yani Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü, Gebze Merkez Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek ile İŞKUR Gebze Şube Müdürü Nurullah Karataş arasında imzalandı. KURS GÖRECEKLER Protokol hakkında bilgi veren Nurullah Karataş, 150 kişinin ‘Hasta danışma görevlisi’ branşında kursa tabi tutulacağını ve bu kişilerden en az yüzde 50’sinin hastane tarafından istihdam edileceğini söyledi. Hakan Höbek ise 18-35 yaş arasındaki adayların yeni açılan hastanelerinde kurs göreceğini belirterek, “Hem meslek öğrenecekler hem de ilçemizde istihdam edilecekler” dedi. Hakan Höbek, protokole hassasiyet gösteren Nurullah Karataş’a ayrıca teşekkür ederken, kendisinin Gebze için büyük bir şans olduğunu vurguladı.

İŞKUR ile ‘Hasta danışma görevlisi’ protokolü imzalayan Gebze Özel Merkez Hastanesi, 150 kursiyere mesleği öğretecek. Kursiyerlerden 75’i, hastanenin yeni binasında istihdam edilecek.

Gebze’nin en büyük sağlık kurumu olan ve yaklaşık 260 kişiyi istihdam eden Özel Merkez Hastanesi’nin sahibi Dr. Hakan Höbek, Gebze’ye yeni bir hastane daha açıyor. Mutlu Kent Mahallesi’ndeki yeni hastane de 300 kişiye istihdam sağlayacak. Böylece Merkez Hastanesi’nin çalışan sayısı 560 kişiye yükselecek. Merkez Hastanesi, yeni hastanesinde görev alacak 75 personeli, İŞKUR üzerinden alacak. Bu kapsamda, İŞKUR Gebze Şube Müdürlüğü ile bir protokol imzalandı. MEGİP yani Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü, Gebze Merkez Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek ile İŞKUR Gebze Şube Müdürü Nurullah Karataş arasında imzalandı.

KURS GÖRECEKLER

Protokol hakkında bilgi veren Nurullah Karataş, 150 kişinin ‘Hasta danışma görevlisi’ branşında kursa tabi tutulacağını ve bu kişilerden en az yüzde 50’sinin hastane tarafından istihdam edileceğini söyledi. Hakan Höbek ise 18-35 yaş arasındaki adayların yeni açılan hastanelerinde kurs göreceğini belirterek, “Hem meslek öğrenecekler hem de ilçemizde istihdam edilecekler” dedi. Hakan Höbek, protokole hassasiyet gösteren Nurullah Karataş’a ayrıca teşekkür ederken, kendisinin Gebze için büyük bir şans olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.