“Mesafemiz yok ki zeytindalı uzatalım”

Spor 14.02.2020 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Mesafemiz yok ki zeytindalı uzatalım”

Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak basın mensupları ile bir araya geldi. Çardak, Darıca Gençlerbirliği ile bir sorun olmadığını ifade ederek “Bizim Darıca ile aramızda hiçbir sorun yok ki zeytin dalı uzatalım. Her zaman bir araya gelebiliriz” dedi. Çardak, gazetelerde geçen “Şike” iddialarını da gülerek karşıladığını” sözlerine ekledi. HERKES ÜZÜLDÜ Darıca Gençlerbirliği ile ilgili yaşanan süreç vardı. Herkes üzüldü. Bu tür şeyler gençler arasında olur. Ama bu bizim Darıca Gençlerbirliği ile olan ilişkimize zarar vermemelidir. Darıca Gençlerbirliği bizim kardeş takımımızdır. Eski futbolcumuz Ahmet Özer’in kardeşi yolda beni gördü ve Gölcükspor’dan bir yöneticinin Darıca’nın başkanı Arif Gülen’i aradığını babam için -Maça gelmesinler- dediklerini öğrendik” dedi. Ben de böyle bir şey olmadığını ifade ettim.    İKİ TARAFA DA YAKIŞMADI Olaylardan sonra Arif Bey’i aradım. Yurt dışında olduğu için telefonuna ulaşamadım. Emre Alan daha önce bizde futbol oynadı. Eski başkan Ahmet Bey zamanında Darıca’ya 12 futbolcu kaldığı için 2 futbolcu vermiştik. Bunlardan birisi de Emre’ydi. Şike konusunu yorumlamak bile yersiz. Gülerek karşıladık. Çok da ortamı germenin manası yok. Millet bir birine neler neler yapıyor. Tabii ki olmaması gerekiyor. İki tarafa da yakışmayan şeyler oldu. Arif başkanımızı ararız, aramız da iyidir. Aramızda zaten bir mesafe yok ki zeytin dalı uzatalım.

Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak basın mensupları ile bir araya geldi. Çardak, Darıca Gençlerbirliği ile bir sorun olmadığını ifade ederek “Bizim Darıca ile aramızda hiçbir sorun yok ki zeytin dalı uzatalım. Her zaman bir araya gelebiliriz” dedi. Çardak, gazetelerde geçen “Şike” iddialarını da gülerek karşıladığını” sözlerine ekledi.

HERKES ÜZÜLDÜ

Darıca Gençlerbirliği ile ilgili yaşanan süreç vardı. Herkes üzüldü. Bu tür şeyler gençler arasında olur. Ama bu bizim Darıca Gençlerbirliği ile olan ilişkimize zarar vermemelidir. Darıca Gençlerbirliği bizim kardeş takımımızdır. Eski futbolcumuz Ahmet Özer’in kardeşi yolda beni gördü ve Gölcükspor’dan bir yöneticinin Darıca’nın başkanı Arif Gülen’i aradığını babam için -Maça gelmesinler- dediklerini öğrendik” dedi. Ben de böyle bir şey olmadığını ifade ettim.   

İKİ TARAFA DA YAKIŞMADI

Olaylardan sonra Arif Bey’i aradım. Yurt dışında olduğu için telefonuna ulaşamadım. Emre Alan daha önce bizde futbol oynadı. Eski başkan Ahmet Bey zamanında Darıca’ya 12 futbolcu kaldığı için 2 futbolcu vermiştik. Bunlardan birisi de Emre’ydi. Şike konusunu yorumlamak bile yersiz. Gülerek karşıladık. Çok da ortamı germenin manası yok. Millet bir birine neler neler yapıyor. Tabii ki olmaması gerekiyor. İki tarafa da yakışmayan şeyler oldu. Arif başkanımızı ararız, aramız da iyidir. Aramızda zaten bir mesafe yok ki zeytin dalı uzatalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.