19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meteoroloji 4 Şehir İçin Uyarı Yaptı! Sağanak Yağış Olacak

Kocaeli 12.08.2020 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meteoroloji 4 Şehir İçin Uyarı Yaptı! Sağanak Yağış Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada 4 şehir belirtilerek sağanak yağış olacağı ifade edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son değerlendirmeler kapsamında bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun’un doğu ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği ifade edildi. Yapılan açılamada hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtilerek rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi beklendiği vurgulandı. İllerimize göre hava durumu ise şöyle oldu: MARMARA Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. EDİRNE °C, 37°C Az bulutlu ve açık İSTANBUL °C, 32°C Az bulutlu ve açık KIRKLARELİ °C, 33°C Az bulutlu ve açık KOCAELİ °C, 31°C Az bulutlu ve açık  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada 4 şehir belirtilerek sağanak yağış olacağı ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son değerlendirmeler kapsamında bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun’un doğu ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği ifade edildi.

Yapılan açılamada hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtilerek rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi beklendiği vurgulandı.

İllerimize göre hava durumu ise şöyle oldu:

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 37°C

Az bulutlu ve açık

İSTANBUL °C, 32°C

Az bulutlu ve açık

KIRKLARELİ °C, 33°C

Az bulutlu ve açık

KOCAELİ °C, 31°C

Az bulutlu ve açık

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.