19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meteoroloji'den uyarı

Gebze 25.05.2015 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meteoroloji'den uyarı

Meteorolojiden iç ve batı bölgeler için çarşamba günü sağanak yağış uyarısı geldi. Yağışlar cumaya kadar devam edecek.

  '1 SAAT İÇİNDE...' DENİLDİ   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir saat içerisinde Ankara'da Pursaklar, Akyurt, Çubuk ve Esenboğa Havaalanı çevrelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışla birlikte büyük çaplı dolu yağışının beklendiğini açıkladı. Ankara'nın doğusunda devam etmekte olan gök gürültülü sağanak yağışın, etkisini arttırarak dolu yağışı şeklinde Elmadağ, Bahşılı, Yahşihan ve Kırıkkale Merkezde etkili olacağının tahmin edildiği duyuruldu.   BAZI SEMTLERDE BAŞLADI   Kentte  sıcak ve nemli hava, bugün bunalttı. Öğleden sonra ise sıcak hava yerini sağanak yağışa bıraktı. Saat 15.49 itibaren ise bazı semtlerde yağmurla birlikte şiddetli dolu yağışı başladı.  Kentte dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.  Aniden başlayan dolu yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara’nın kuzey ve doğu çevreleri ile Kırıkkale çevrelerinde kuvvetli yağış ve lokal dolu yağışının beklendiğini ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların  dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı.   YURTTA HAVA NASIL OLACAK?         İSTANBUL, İZMİR... SAĞANAK UYARISI VAR   Öte yandan 27 Mayıs Çarşamba günü yurdun iç ve batı kesimlerinde sağanak yağış görülecek. Yağışlar etkisini cuma gününe kadar sürdürecek. İstanbul, Ankara, İzmir , Bursa ve Antalya'da yer yer etkili sağanak yağış görülecek.
Meteorolojiden iç ve batı bölgeler için çarşamba günü sağanak yağış uyarısı geldi. Yağışlar cumaya kadar devam edecek.

Meteoroloji'den yağış uyarısı

 
'1 SAAT İÇİNDE...' DENİLDİ
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir saat içerisinde Ankara'da Pursaklar, Akyurt, Çubuk ve Esenboğa Havaalanı çevrelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışla birlikte büyük çaplı dolu yağışının beklendiğini açıkladı. Ankara'nın doğusunda devam etmekte olan gök gürültülü sağanak yağışın, etkisini arttırarak dolu yağışı şeklinde Elmadağ, Bahşılı, Yahşihan ve Kırıkkale Merkezde etkili olacağının tahmin edildiği duyuruldu.
 
BAZI SEMTLERDE BAŞLADI
 
Kentte  sıcak ve nemli hava, bugün bunalttı. Öğleden sonra ise sıcak hava yerini sağanak yağışa bıraktı. Saat 15.49 itibaren ise bazı semtlerde yağmurla birlikte şiddetli dolu yağışı başladı.  Kentte dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.  Aniden başlayan dolu yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara’nın kuzey ve doğu çevreleri ile Kırıkkale çevrelerinde kuvvetli yağış ve lokal dolu yağışının beklendiğini ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların  dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı.
 
YURTTA HAVA NASIL OLACAK?
 
 
 
 
İSTANBUL, İZMİR... SAĞANAK UYARISI VAR
 
Öte yandan 27 Mayıs Çarşamba günü yurdun iç ve batı kesimlerinde sağanak yağış görülecek. Yağışlar etkisini cuma gününe kadar sürdürecek. İstanbul, Ankara, İzmir , Bursa ve Antalya'da yer yer etkili sağanak yağış görülecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.